MUSTAFA AYDOS İYİ PARTİ İL DANIŞMANI OLDU

MUSTAFA AYDOS İYİ PARTİ İL DANIŞMANI OLDU

Ankara İYİ Parti İl Başkan danışmanlığına atanan Mustafa Aydos, istifasıyla ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Aydos istifalarla ilgili yaptığı açıklamada”  Çubuk ilçe başkanlığına atanmamda bu göreve beni layık gören teşkilat başkanımız  Koray Aydın,Kurucular kurulu üyemiz Ali Rıza Ercan, İl Başkanımız Mesut Özarslan ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e teveccühlerinden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum.

   Benimle beraber yola çıkan Çubuk ilçe teşkilatı kurucular kurulunda yer alan ve ayrılan arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

   Kurucular kurulunu oluştururken süreç biraz hızlı işledi. Ben daha önceden siyaset yapmadığım için tecrübesizim. Acele olmasaydı daha geniş topluluklara oluşabilirdik. İYİ Parti’nin iyi taraflarından biri %25 kadın kotası var. Bizim teşkilatımızda kadın kolları yok. Bunu uyguladığımız için bazı arkadaşlarımız yedeklerde kaldığı için istifa etmiş olabilirler. Ben istifa eden arkadaşlarıma kırgın değilim. İstifalar kendi takdirleridir. Siyasi parti idareciliği yapmadım. Yanlışlarımız olabilir. Siyaset gönüllülük işidir. Kimseye zorla bir şey yapmasını istemek benim fıtratıma uymaz.

 Türkiye’ye iyilikler ve güzellikler getireceğine inandığım için partime hizmet için varım.  Ben durumu arzettim. Beni il başkanlığı danışmanlığına atanmamı söylediler. İçinizden birini ilçe başkanlığına seçin dediler. Bizde yönetimden bir arkadaşımız bu göreve seçildi. Bende il danışmanlığına atandım.İl ile genel merkez ile istişareler arasında iletişimi sağlamak yönünden iyi olacağını düşündüğüm için bu göreve geldim. Her şey Çubuk için sloganını kendime şiar edinerek ilçeme hizmet için çalışacağım.

 İlçe başkanlığına seçilen Burkay başkanımı tanımamdan dolayı mutlu oldum. Ben kendisinin bu işi yapacağına inandım. Bizler yanında olacağız. Desteklerimiz onunla beraber. İlçemize iyi bir siyasetçi arkadaşımızı yetiştireceğimize inanıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.