Müslüm Usta’da şimdiden bayram tatlıları için sıra başladı

Müslüm Usta’da şimdiden bayram tatlıları için sıra başladı

Çubuk’un yeni lezzeti Müslüm Usta Tatlıları, bayram siparişlerine şimdiden başladı.Yıllardır Gaziantep’te tatlı işi yapan Müslüm Usta, meşhur tatlılarıyla Çubukluların gönlünü fetih etti.

Çubuk’un yeni lezzeti Müslüm Usta Tatlıları, bayram siparişlerine şimdiden başladı.

Yıllardır Gaziantep’te tatlı işi yapan Müslüm Usta, meşhur tatlılarıyla Çubukluların gönlünü fetih etti.

Ramazan ayında beklediklerinden daha yoğun talep aldıklarını söyleyen "MÜSLÜM USTA” Çubuk şubesi sahibi Mehmet Özbey, bayramdan önce talep karşısında sıkışmamak için bayram siparişlerini şimdiden almaya başladıklarını belirtti.

Çubukluların kaliteye önem verdiklerini vurgulayan Özbey, kaliteyi fark edenlerin Müslüm Usta tatlılarından vazgeçmediğini ifade ederek, “Ramazan öncesi işlerimiz normaldi. Ramazanın bereketiyle özellikle iftar saatlerinde tatlıya büyük oranda ilgi arttı. Bazı ürünlerimiz çok erken saatlerde tükeniyor. Bayramların vazgeçilmezi olan tatlılar için bayram tatlı siparişlerine şimdiden başladık” dedi.

muslum-ustaf-cubuk02-.jpg

“Tatlı fiyatları uygundur”

Aldığı Bayram siparişlerini yetiştirmek için hazırlık yapan Mehmet Özbey, “Özellikle Müslüm Usta Özel baklava çeşidine yoğun bir ilgi var. Yüzlerce sipariş aldık. Elbette bunda hem tatlının kalitesi, lezzeti, kaliteli ürünlerden yapılıyor olması gibi özellikler etkili olduğu gibi Çubuklu bir işletme sahibi olarak ilçede tanınmış bir esnaf olmamız da etkili oluyor. Çubuk halkının en çok beğendiği elbette baklava oluyor. Siparişlerin büyük çoğunluğu da baklava siparişi veriyor. Bizlerin de tavsiye ettiğimiz baklavadır. Baklava artık bayramların vazgeçilmezleri arasına girdi.” şeklinde konuştu.

Tatlı alırken dikkat edilecek hususlar

Baklava alırken dikkat edilmesi gereken hususlara da değinen Mehmet Özbey, "Baklavanın lezzetli olması için hamurunun ince açılması gerekir. Kullanılan ceviz de çok önemlidir. Ayrıca kullandığımız fıstıklar ve yağ oldukça önemlidir. Kaliteli yağ kullanıp kullanılmadığını tatlının renginden çok rahat bir şekilde anlayabiliriz. Yağı kaliteli ise tatlı biraz daha parlak olur. Rengi oldukça canlı olur. Öte tarafta tatlıda kullanılan fıstığa çok dikkat edilmelidir. Bunların boyası ya da bezelye ile karışımları vardır, tatlı alacak olanların bunlara mutlaka dikkat etmesi gerekir.” diye konuştu.  

cubukbaklama-t-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.