"MÜSLÜM USTA" Çubukluyu Baklavaya Doyuracak

"MÜSLÜM USTA" Çubukluyu Baklavaya Doyuracak

Gaziantepli ünlü baklavacı "MÜSLÜM USTA” Çubuk’ta ilk şubesini açtı. Gaziantep’ten sonra üretim yerini Ankara’ya da açan "MÜSLÜM USTA” Baklavaları günlük olarak üretiyor.

Gaziantepli ünlü baklavacı "MÜSLÜM USTA” Çubuk’ta ilk şubesini açtı. Gaziantep’ten sonra üretim yerini Ankara’ya da açan "MÜSLÜM USTA” Baklavaları günlük olarak üretiyor.

Herkesin damak tadına uygun çeşitleri ve kendini ispatlamış kalitesiyle ve özel günler için ürettiği özel baklava ile de öne çıkan "MÜSLÜM USTA” şubesi sahibi Mehmet Özbey, "Çubuk halkını kaliteli baklavayla doyuracağız" dedi.

"MÜSLÜM USTA” Baklavaları’nın Çubuk şubesi düzenlenen törenle açıldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunan "MÜSLÜM USTA” Baklavaları Çubuk Şubesi Sahibi Mehmet Özbey,  “Biz ilk mağazamızı Çubuk’ta açtık. Çubuk halkını baklavaya doyurma gibi bir iddia ile yola çıktık. Ürünlerimiz yüzde yüz kaliteli ürünleridir. Her gün günlük olarak Ankara’dan geliyor” dedi.

Çubuk’un en işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde franchise olarak açılan “MÜSLÜM USTA" Çubukluyu kaliteli ve güvenilir baklava ve tatlı çeşitleriyle tanıştırmaya kararlı görünüyor.

Mehmet Özbey, "Çubuk’taki eksiklikleri gördük ve böyle bir yatırıma karar verdik. Artık Çubuk’ta da isteyen herkes kaliteli, güvenilir ve lezzetli baklavalar tadabilecek." diye konuştu.

Yıllardır Çubuk’ta yaşayan vatandaşlardan Osman Bulduk, Çubuklular olarak artık Gaziantep baklavası olan “MÜSLÜM USTA” baklavası yiyebileceklerinden dolayı kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi. "MÜSLÜM USTA” ve yatırımcılarına teşekkür etti.

Açılış törenine her yaştan insan büyük ilgi gösterdi.

"MÜSLÜM USTA” Neler Var?

Tatlılar- Börekler- Kurabiyeler ve Mezeler şunlar var:

Bağdat Tatlısı, Bülbül Yuvası, Ceviz Dolma, Cevizli Özel, Dilber Dudağı, Müslüm Usta Özel, Cevizli Baklava, Burma Kadayıf, Yeşil Özel, Tulumba Tatlısı, Revani Sarı Burma, Padişah Tatlısı, Havuç Dilimi, Hasır Kadayıf, Triliçe, Şöbiyet, Fıstık Sarma, Kuru Baklava, Fıstıklı Baklava, Kaymaklı Baklava, Kare Baklava, Kıvırcık, Kesik Dürüm, Halep Dürüm, Fıstık Dolama, Ev Baklavası, Osmanlı Baklavası, Çiğ Köfte, Antep Dolma, İçli Köfte, Yaprak Sarma, Tarsus Çöreği, Tatlı Kurabiye, Antep Kahkesi, Peynirli Su Böreği, Tereyağlı Su Böreği, Peynirli Gül Böreği, Peynirli Kol Böreği, Peynirli Karaköy Böreği, Kıymalı Gül Böreği, Kıymalı Karaköy Böreği, Kıymalı Kol Böreği

2dsc09814-vert.jpg

kare_baklava_75-vert.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.