Murat Aslan Savcılığa Başvurdu

Murat Aslan Savcılığa Başvurdu

MHP'nin İddiaları Adliyelik Oldu

MHP Çubuk İlçe Başkanlığı'na ait facebook sayfasında  payaşılan yer alan Çubuk Milli Eğitim yönetimini hedef alan iddialar için  İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, hem MHP'deki sorumlular, hem de buradan alıntı yaparak haber yapan yerel bir site için Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.

İşte Murat Aslan'ın şikayet dilekçeleri:

"05.09.2018 Tarihinde, Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk Teşkilatı Resmi internet sayfasında link verilerek yayınlanan (http://www.mhpcubuk.org) (https://www.facebook.com/mhpcubukorg/posts/328772464356560 )  bir yazıda, hiç bir tetkik, teyit ve sorgulama yapılmadan, şahsım, kurumum ve çalışma arkadaşlarım hakkında ağır hakaretler yapılmış, aslı olmayan iftiralar edilmiş, ağır tehditler savrularak ben ve çalışma arkadaşlarım hedef gösterilmek suretiyle can güvenliğimiz açık biçimde tehlikeye atılmıştır.

          1-Okullarımızda meydana gelen birkaç münferit hadise(Bu olaylar hakkında anında yasal ve idari işlemler yapılmış, gerekli tedbirler alınmıştır. Gerekirse incelenebilir.)alt alta konularak, görevimizi layıkıyla yapmadığımız imajı oluşturulmak istenmiştir.

            2-‘Okul müdürü denilen densiz’, ’rant meselesi olmuş okullar’, ’soytarı kişilikler’, ’bir vakfa peşkeş çekme’, Pişmiş kelle gibi sırıtarak’, ’şehitlere saygısızlık’, ‘cebiniz ve koltuğunuz için orada olduğunuzun farkında olmadığımızı mı sanıyorsunuz’, ’makamlara yalakalık yapmak’, ’Hadsiz ve küstahça konuşması’, ‘Koltukları büyük ama kendi küçük şahsiyetler!’, gibi cümleler kullanarak, ben ve arkadaşlarım küçük düşürülmeye çalışılmış ve ağır hakaretler edilmiştir.

              3-Bizzat adım kullanılarak, ’Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında Sur bölgesi gezilirken Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, Özel Harekât polislerinin ellerini sıkmamış hatta burada güvenlik görevlilerimizi küçük düşürücü beyanlarda bulunmuş asker ve polisimizin şehit olduğu bu dönemlerde ki hadsiz ve küstahça konuşması birilerinin zoruna gitmese de ŞEHİTLER DİYARI ÇUBUK’UMUZDA böyle birinin İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmasını kabul etmiyoruz.’ yazılmış, bu konularda hassas olan ülkücü ve mhp li kardeşlerimiz nezdinde şahsımız hedef gösterilmiş, itibarımız ve can güvenliğimiz tehlikeye atılmıştır.

              Açıkça söylemek isterim ki, Diyarbakır’da böyle bir toplantı asla gerçekleşmemiş, böyle bir durum hiçbir yerde söz konusu olmamıştır. Benim için de askerimizin ve polisimizin sözü edilen muameleye tabi tutulması alçaklıktır.

                4- Ayrıca yazının sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Yandaşlarına diyoruz ki: Koltukları büyük kendi küçük şahsiyetler!, Nefesimiz her an ensenizde olacaktır!, Ya aklınızı başınıza alın ya da aklınızı başınızdan alırız!!!, denilerek açıkça tehdit dili kullanılmış, şahsımız belli çevrelere hedef gösterilmiştir.

                 Makul, mantıklı, sorumluluk sahibi ülkücü ve mhp’li kardeşlerimi tenzih ederek, sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımla arz ederim."

          "06.09.2018 Tarihinde, Çubuk Sesi isimli internet haber sitesinde yayınlanan haberde (http://www.cubuksesi.com/?s=haber&id=5189) ,05.09.2018 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk teşkilatı resmi sitesinde link verilerek yayınlanan (http://www.mhpcubuk.org) ve (https://www.facebook.com/mhpcubukorg/posts/328772464356560) bir yazı araştırılmadan, sorgulanmadan ve tarafımızdan teyit alınmadan alıntılanmış, yazının bazı yerleri değiştirilerek ağır hakarete dönüştürülmüş ‘Çubuk’taki Kendini Bilmez Sözde Eğitimci’ adıyla resmimin altına yerleştirilerek haysiyet cellâtlığı yapılmıştır.

          Ayrıca asıl yazı kaynağında var olan hakaretler, iftiralar ve tehditler yayınlanmak suretiyle yaygınlaştırılmış, şahsım ve çalışma arkadaşlarım hedef haline getirilerek can güvenliğimiz basın yoluyla tehlikeye atılmıştır.

           Yazının yayından kaldırılarak sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımla Arz ederim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum