Müjde! Tuna Talimat Verdi Otobüsler Değişiyor

Müjde! Tuna Talimat Verdi Otobüsler Değişiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Çubuk ilçesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Çubuk ilçesinde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Başkan Tuna, ziyaret ettiği ilçede Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Esnafları gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Tuna, cuma namazını Yavuz Selim Mahallesi’ndeki Cami Kebir'de vatandaşlarla kıldı.

Tuna, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı ile Çubuk Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Burada ilçe hakkında bilgi alan Tuna, yaptığı açıklamada Ankara'yı halk ile yöneteceklerini söyledi.

Tuna, "Halkımızın ve esnafımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Halk küçük olan özel halk otobüslerinden memnun değilse bu sorunu gidermek için otobüsleri büyüteceğiz. Bence hiç beklemeden şimdiden esnafımız otobüslerini büyütsün. Esnaf mağdur olmayacak, vatandaş rahat olacak ve sonucunda yönetici olarak bizde memnun olacağız. Herkes mutlu olsun istiyoruz." diye konuştu.

Bazı gençlik merkezlerinin modern kıraathane konumuna gelmesinin kendisini üzdüğünü kaydeden Başkan Tuna, Atatürk Mahallesi’nde kültür merkezi yapılması için çalışma başlatacaklarını belirtti.

Tuna, Çubuk’un en önemli sorunlarından olan EGO otobüsü ihtiyacının giderilmesi için çalışma başlatacaklarını da sözlerine ekledi.

Acehan da Büyükşehir Belediyesi ile birlik içerisinde ilçedeki tüm sorunları kısa sürede çözmek istediklerini söyledi.

İlçenin kültür merkezine ihtiyacı olduğunu vurgulayan Acehan, "İnşallah kat karşılığı hazırladığımız proje ile Büyükşehir Belediyemiz bu sorunu halledecek. 5 ayrı projemizde inşaat çalışmalarımızı yürütüyoruz. Altyapısı yapılmayan mahallerimiz ile yolu asfaltlanmayan grup yollarımız bulunuyor. Bunlarda sizlerin destekleri ile kısa sürede yapılacağına inanıyoruz. Ayrıca Melikşah ve Özlüce mahallelerimizdeki termal alanlarımızın değerlendirilmesi de ilçemize büyük katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

Acehan, Tuna’ya turşu, tespih ve agat taşından yapılmış yüzük hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum