Muhtarlar ile istişare

Muhtarlar ile istişare

Çubuk Belediyesi Mahalle Muhtarları Kahvaltılı İstişare Toplantısı gerçekleşirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, şunları söyledi:

"İstişare Toplantılarının amacı yeni fikirlerin ve yeni projelerin doğmasına zemin hazırlamaktır. Mahalleler arasında hizmet rekabeti sağlamak ve böylece Mahalle Muhtarlarımızın yönetime katılmalarını sağlamaktır. İstişare toplantılarına katılan sizler Mahalli hizmetlerin üretim birimi olarak ta görüle bilirsiniz. Bundan böyle sizlerle sık sık bir araya gelerek Mahalli yönetime bir nebze de olsa katılmanızı sağlamış olacağız, sizlerde yönetim yani bizler hakkında ön yargılardan uzaklaşmış olacaksınız.”

Sizlerle bu toplantıyı her ay düzenli olarak yapacağız. Sizler her ay yapacağımız istişare toplantılarına önceden hazırlıklı geleceksiniz. Her Mahalle Muhtarı kendi sorunlarını önceden tespit ederek toplantıda bunları yazılı verecektir. Belediyenin imkanları doğrultusunda yapılacak işler, hizmetler belirlenecek ve en kısa zamanda yapılması için ilgili birimlere şahsım tarafından bildirilecektir. Bir sonraki istişare toplantısında yapılanlar ve yapılamayanlar toplantıda yazılı veya sözlü şekilde anlatılacak. Yapılamayan işlerin neden yapılmadığı veya aksaklıklarının nedeni, sebebi anlatılarak üzerinde tartışılacaktır. Bu toplantıların inşallah hayırlara vesile olmasını niyaz ederim”

Başkan Tuğluca’nın konuşmasından sonra Mahalle Muhtarları mahalleleri hakkında genel bir bilgi verdiler. Bilgilerin verilmesinden sonra Muhtarlar istek ve temennilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.