MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

Çubuk Muhtarlar Derneği ile İlçe Ziraat Odasının ortaklaşa düzenlediği iftarda mahalle muhtarları ve ziraat odası yöneticileri bir araya geldi.

Özel bir tesiste gerçekleştirilen programa, 83 mahalle muhtarının yanı sıra Çubuk Kaymakamı İbrahim ÇenetBelediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengiz Akbayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan, İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan ve daire amirleri katıldı.

Kuran'ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kaymakam Çenet, çiftçilerle muhtarları bir araya getiren iftarda unutamayacakları bir akşam yaşadıklarını belirterek, 'Tam iftar anında bardaktan boşalırcasına yağmur yağması ve elektriklerin kesilmesi ile gün ışında yağmur altında iftarımızı eda etmemiz, bir ömür boyunca unutmayacağımız bir akşam yaşamamıza neden oldu. Muhtarlarımızın ve üreticilerimizin yağmur dualarına Allah rahmetiyle karşılık verdi.' dedi.

Organizasyona katkı verenlere teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan da muhtarların bir ilçenin en önemli taşları olduğunu belirtti.

Programa katılan herkese teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle de 'Güzel bir birliktelik oldu. Bu bereketli ayda hem mülki amirlerimiz hem kurum yöneticilerimiz hem muhtarlarımız hem de üreticilerimiz bir araya geldi. Bugün Allah rahmetini de bol bol verdi. Bundan daha güzel bir tablo olamaz. Ben programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Programın sonunda muhtarlar sorun ve taleplerini yetkililere ileterek yapılacak çalışmalar konuşuldu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.