MUHTARLAR DERNEĞİ’NDE DEVİR-TESLİM YAPILDI

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDE DEVİR-TESLİM YAPILDI

Muhtarlar Derneği binasında yapılan devir-teslim töreninde eski ve yeni yönetim bir araya geldi ve birbirlerine başarılar dilediler.

Şuayip YAMAN

 Tahtayazı Mahallesi Muhtarı Sadullah Çetinkaya yeni yönetime, “İsteklerinizi ilgili mercilerle birebir görüşmelisiniz. Muhtarlık siyasiler gibi değildir. Kendi imkanları ve güçleri dahilinde seçilirler. Eski Dernek Başkanı Mustafa kalender, “Muhtarlarımız Derneğimizden çok memnun.. Eskiden derneğin lüzumlu evraklarında tertip ve düzen yoktu. Şimdi bunlar dört-dörtlük oldu. Bu sisteme destek ve katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim.”

 Sığırlıhacı Köyü Muhtarı ve Yeni Dernek Başkanı Ali Çakır, “ Muhtarlarımızın oluşan bu birlik ve beraberliği bozmamasını ve devam eden desteklerini bu yönetime de göstermelerini temenni ediyorum. Muhtarların siyasi görüşlerini açığa vurmalarını tasvip etmiyorum. Ama hizmet yönünde ben ve yönetimim her partiden görüş alacağım, kapısını çalacağım.”

 Belediye Meclis Üyesi Galip Karabudak ve CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe ve yönetim Kurulu üyesi Vural Çokcan Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek yeni yönetime başarı dilediler.

 CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, “Bölge Milletvekilimiz Gökhan Günaydın, Genel Başkan Yardımcılığının yanı sıra aynı zamanda da “Ziraatçılar Derneği Başkanı”. İstediğiniz an bu vekilimizden yararlanabiliriz. Ayrıca diğer partilerden de bu konuda deneyimi olan varsa onları da getirelim ve tarım konusunda onlardan yararlanalım.”

 Yapılan devir-teslim töreninden sonra eski ve yeni yönetim birbirlerini tebrik etti ve başarılar diledi ve birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.