Muhtardan teşvik ödülü

Muhtardan teşvik ödülü

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Zeki AVAN’ın onüç yıl önce başlatıp ve geleneksel hale getirdiği başarılı öğrencileri ödüllendirme faaliyetlerinin bu yılda devam etti.


Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Zeki AVAN’ın onüç yıl önce başlatıp ve geleneksel hale getirdiği başarılı öğrencileri ödüllendirme faaliyetlerinin bu yıl ondördüncüsünü mahallesinde bulunan Bekir Yılmaz İlköğretim Okulunda yapılan törenlerle gerçekleştirdi.


Muhtar Zeki AVAN, Okul birincisi Murat ÇELİK’E küçük altın, bir volkmenli radyo, kalem takımı, ikincisi Gamze BÖCEK’E ve üçüncüsü Seda SAĞLAM’A, kalem takımı, birer volkmenli radyo, ve 29 sınıf birincisine de volkmenli radyo ve kalem takımı hediye ederek, toplam 32 başarılı öğrenciyi ödüllendirdi

Muhtar Zeki AVAN ödül törende öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmasında ; “Bu ödülleri vermemdeki amacım eğitime katkı, okumayı teşvik ve başarıyı ödüllendirmektir. Eğitime ve dolayısıyla öğrencilerimize yapılan hizmet ve yatırımlar hiçbir zaman boşa gitmemektedir.

Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Eğitim bir bütündür, önce ailede başlar, okulda devam eder, ve ölene kadar bir hayat boyu sürer gider. Öğrenmenin yaşı ve sınırı yoktur. Ülkelerin bağımsızlığı ve ilerlemesi eğitimli ve başarılı insanların gayret ve çalışmaları ile olmaktadır. Onun için çok çalışıp, Vatanımıza, Milletimize birer hayırlı evlat olmak mecburiyetindeyiz. Ayrıca sizleri yetiştiren çok değerli öğretmenlerimize de şahım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Aynı zamanda Çubuk İlçesi Terör mağdurları dernek başkanı olan AVAN, Konuşmasına şöyle devam etti; “ İnanıyorum ki bu okullarımızdan mezun olan ve olacak öğrencilerimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’E, onun ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalacaktır. Bu arada bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizi de hiçbir zaman unutmayacaklardır.

Bu vesileyle; Okul Müdürümüz sayın Ahmet KARUL’A bu günün anısına Ulu önderimiz ATATÜRK’ÜN resminin etrafına ilçemizin şehit ve gazilerinin bulunduğu el yapımı panoyu hediye ediyorum.” Dedi.


Okulu Müdürü Ahmet KARUL ise yapmış olduğu konuşmada; Öncelikle şunu belirteyim ki sayın muhtarımın hediyesi olan bu çok değerli panoyu okulumuzun en güzel yerlerinden bir yere asacağım. Okulumuzu her sene ziyaret ederek öğrencilerimize ödül veren Muhtar Zeki AVAN’ın ondört yıldır yapmış olduğu bu tür faaliyetler, öğretmen ve öğrencilerimize moral ve azim vermektedir. Bundan dolayı Sayın Muhtarımıza şahsım, öğretmenlerim, öğrencilerim ve velilerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve bu günün anısına sayın muhtarıma öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerim ve velilerim adına çiçek hediye ediyorum” Dedi.

Daha sonra ödüllerini alan öğrenciler, büyük bir sevinçle Zeki AVAN’a teşekkür ederek, kendilerine verilen, bu hediyelerin manevi değerinin çok büyük olduğunu, bu hediyeleri devamlı olarak saklayacaklarını ve bu günü hiç unutmayacaklarını belirttiler.


ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ

1. Okul birincisi: Murat ÇELİK Okul ikincisi: Gamze BÖCEK Okul üçüncüsü: Seda SAĞLAM

SINIF BİRİNCİLERİ: 1-A İlknur MADEN, 1-B Cansu ASİ, 1-C Sema Nur YERLİ, 1-D Elif Nur KARAGÖZ, 2-A Mustafa İbrahim AKSU, 2-B Malik Recep HANEFİOĞLU, 2-C Hilal BAYRAKTAR, 3-A Elif DİRİCAN, 3-B Sırma Hilal KARAKUŞ, 3-C Ahmet Sezer ÖZCAN, 3-D Berat ÖZTÜRK, 4-A Handan ÖZTÜRK, 4-B İrem UYSAL, 4-C Semanur BİRSEN, 5-A Esma DURMUŞ, 5-B Esma KASAP, 5-C Hilal AYKILIÇ, 6-A Mehmet Ali ŞAHİN, 6-B Gamze KARACA, 6-C Özgür KUBAT, 6-D Yasin YAŞAR, 7-A Ruveyda BEK, 7-B Mücahit DEMİRTAŞ, 7-C Kübra BAŞTUĞ, 7-D Zehra İLBASAN, 8-A Gamze BÖCEK, 8-B Murat ÇELİK, 8-C elif AKTAŞ, 8-D Halime EKŞİOĞLU


Muhtar Zeki AVAN; “ İnanıyorum ki bu okullarımızdan mezun olan ve olacak öğrencilerimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’E, onun ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalacaktır. Bu arada bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizi de hiçbir zaman unutmayacaklardır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum