Muhtar'dan Teşekkür Ziyareti

Muhtar'dan Teşekkür Ziyareti

Yıldırım Beyazıt Mahalle muhtarı ve Terör mağdurları derneği başkanı Zeki Avan Çubukhabere teşekkür ziyaretin'de bulundu.


Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu açıklamada: Çubuk Haber olarak, Derneğimizin, Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizle ilgili yapmış olduğumuz faaliyet, tören, ziyaret gibi etkinliklerimizi devamlı olarak, Çubuk haber"de yer vermenizden dolayı teşekkür ediyoruz .

Ayrıca Çanakkale Şehitliğini ziyaretimizde bizlerle birlikte olup, yolculuk boyunca yardımcı olmanız, gezilerimizi resimlerle belgelemenizden dolayı şahsınıza ve çubuk haber ekibine teşekkür ediyoruz.

Çubuk haber olarak, bizlerin en zor günlerimizde yanımızda yer alıp, bize destek olup, moral verdiniz. Bizlerin en teferruatlı haberimizi dahi yayınladınız, birilerinin bizleri görmezden gelip, tavır alıp körlediği bir dönemde destek verdiniz.

Osman Bey, bu konulara biraz açıklık getirmek istiyorum; Dernek olarak Anma Günleri, Tören, Basın açıklaması ve ziyaret gibi bazı faaliyetlerimizi basına veriyorduk. Birçok faaliyetlerimizi de basına pek vermiyorduk. Yönetim ve denetim kurulundaki arkadaşlarımız birlikte gerçekleştirip, genel kurulda da tüm üyelerimize bilgi veriyorduk.

Son zamanlarda bizi yakından takip eden bir kısım fahri denetleyiciler, derneğimizin faaliyetlerini birkaç çerçeve asmak, birkaç geçit töreni, birkaç ziyaretten ibaret zannediyorlarmış. Hâlbuki bizim aktifliğimizi Türkiye"nin en ücra köşesindekiler ve Avrupa"daki gurbetçilerimiz dahi bilmektedir.

İşin garibi burada yaşayan, bizlere yakın gibi gözükenler, bir şeyleri bahane ederek, bizlere öyle bir saldırdılar ki, neredeyse şeytana pabucunu ters giydirecek bir şekilde. Bunlar da yetmeyip içimize fitne sokmaya çalışıp, bizi birbirimize düşürmeye kadar işi ilerlettiler.

Bu fitnelere, bizim çok iyi bilip, çok güvendiğimiz insanlar da, maalesef bazen açıktan veya bazen de dolaylı olarak destek verdiler. Bir kısmı da bu olayları bildikleri halde sesiz kalıp, uzaktan seyirci oldular. Devamlı söylüyorum, vatan hainlerinin bizimle uğraşmasına gerek yok, Aramız'da onlara taş çıkartacak münafık ve fitne fazlasıyla olduğunu biliyoruz.

Yayın Yönetmenimiz Osman ŞAHBUDAK'ta Başkan Zeki Avan'ın ziyaretin'den son derece memnun olduklarını belirterek ; “Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin yapmış olduğu başarılı çalışmaları, Çubuk Haber olarak çok yakından takip etmekteyiz.

Dernek Başkanı Zeki AVAN"ı Dernek kurulmadan önce, Muhtar olarak 1994 yılından itibaren şehitlerle ilgili yapmış olduğu başarılı çalışmalarını biliyorum. Bunların birçoğu Türkiye genelinde ilkler arasına girmiştir.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği kurulduğu 1998 yıldan itibaren bu güne kadar yapmış olduğu faaliyetlerle'de daima hep ilklere imza atmış olup, bu vesile ile ilçemizi, Türkiye genelinde ve Yurt dışında başarıyla tanıtmasına vesile olmuştur.”dedi.


Dernek Başkanı Zeki AVAN " Çubuk Haber olarak, Derneğimizin, Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizle ilgili yapmış olduğumuz faaliyet, tören, ziyaret gibi etkinliklerimizi devamlı olarak, Çubuk haber"de yer vermenizden dolayı teşekkür ediyoruz diyerek yayın yönetmenimiz Osman Şahbudak'a üzerin'de Çubuk ilçesinin vermiş olduğu Şehitlerin resmi bulunan şehitler saati hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum