MUHTAR ADAYLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

MUHTAR ADAYLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

31 Mart’ta yapılacak olan Muhtarlık seçimleri nedeniyle Yukarı Çavundur Mahallesi’nden adaylığını açıklayan 4 muhtar adayı, el ele vererek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Muhtar adayları tanıtım toplantısında biraraya gelen Muhtar adayları Ahmet Kuru,Osman Demirtaş,Osman Alabaş ve İsmail Aksu birlik beraberlik mesajı verdiler.

31 Mart 2019 da yapılacak olan Yerel Seçimlerde aday olan Muhtar adaylarını Mahalle sakinleriyle biraraya getiren dernek başkanı Osman Şahbudak” 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerin Ülkemiz,Milletimiz ve Mahallemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.Dernek olarak tüm adaylarımıza aynı mesafedeyiz.Amacımız mahallemizin sorunlarını birlikte tartışalım ve çözüm bulalım.Bu vesileyle aday tanıtım toplantısı düzenledik.Muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum dedi.

“Saygının ve sevginin olduğu her yer güzeldir” diyerek anlamlı mesaj veren Muhtar Adayları Ahmet Kuru,Osman Demirtaş,Osman Alabaş ve İsmail Aksu, rakip olmalarının kendi dostluklarının önüne geçemeyeceğini ifade ederek “Bizler aynı amaç için bir yola çıktık. Hayırlı olan kimse, seçimi o kazansın.  Aramızdaki bu tatlı rekabet dostluğumuzu asla etkilemez. Birbirimize karşı her zaman sevgi ve saygı içerisindeyiz” diyerek diğer muhtar adaylarına örnek oldular. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.