Minikler Eskrimde Çubuk Başarısı

Minikler Eskrimde Çubuk Başarısı

Karabük Minikler Eskrim Açık Turnuvasında Çubu Başarısı

Türkiye Eskrim Federasyonu As Başkanı Mustafa Kalender, Karabük'de düzenlenen "Karabük Minikler Eskrim Açık Turnuva" müsabakalarının sona erdiğini belirterek, Çubuk'tan katılan sporcuların eskrimde önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

Karabük'te 19 Martta "Minikler Açık Turnuva" (Kılıç) müsabakası ile ilgili değerlendirme yapan Kalender, müsabakalara Çubuk'tan 2 kulübün katıldığını kaydederek, müsabakalardan elde edilen başarıların giderek arttığına dikkati çekti. Finalde Bayanlar kılıç'ta İzmir Ferdi Sporcusu Aslı Dinçgil birinci olduğunu ve Ankara Çubuk Bekir Yılmaz Spor Kulübünden Duygu Topuz'un ikinci olarak ilçeye gümüş madalya kazandırdığını ifade eden Kalender, Çubuk'ta yapılan çalışmaların meyvesini vermeye başladığını belirtti.

Turnuvaya katılmalarını sağlayan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ile Belediye Başkanı Lokman Özden'e katkıları ve desteklerinden dolayı da sporcuları adına teşekkür eden Kalender, "Çubuk'u temsilen katılan Bekir Yılmaz ve 1402 Gençlik ve Spor Kulübü minik eskrimcileri ilçelerine madalya götüre bilmek için pistlerde ter döktüler. Yaklaşık 80 sporcunun katıldığı turnuvada, Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü sporcumuz Duygu Topuz finalde İzmirli rakibine yenilerek, Gümüş madalyanın sahibi oldu. Bayanlarda Hacer Metin 5'incici olurken Derya Yıldırım 7'inci, minik erkeklerde ise Atakan Hezer 5'inci ve Oğuzhan Şimşek 8'inci oldu. 1402 Gençlik ve Spor Kulübünden Atilla Özmen 7'inci olarak müsabakayı tamamladılar. Çubuk'ta açılan kurslar ve yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladığına inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.