Mini Botanik Park Açıldı

Mini Botanik Park Açıldı

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tarafından Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne Mini Botanik Park Yapıldı.



Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne mini botanik park yapıldı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, atıl vaziyette kullanılan Çubuk Lisesi Pansiyonu'nun yan tarafındaki boş araziye mini botanik park yaparak hizmete açtı. Lise öğrencilerinin ve etrafta ikamet eden halkın yaklaşık kırk çeşit değişik bitki görselliği ve su sesi eşliğinde oturup dinlenebileceği park, vatandaşlar tarafından tam not aldı.



Çubuk Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Ahmet Karakuş, "Belediye Başkanımız Adem Tuğluca'nın Çubuk Lisesi Pansiyonu'nun yan tarafında bulunan yaklaşık 250 metrekare boş arazi ile ilgili çalışma yapılması talimatı vermesi sonucu bölgede bir araştırma yaptık. Yaptığımız araştırmada özellikle öğrencilerin ve civarda oturan halkın istekleri göz önünde bulundurularak burasını mini dinlenme yeri olarak yaptık" dedi.


Yapılan mini parkı yerinde inceleyen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, sürpriz ile karşılaştı. Başkanın geleceğini öğrenen Park ve Bahçeler personelleri, mini bir açılış yaparak Belediye Başkanı'nın bu güne kadar kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum