Millilere 300'er Bin Ytl Prim

Millilere 300'er Bin Ytl Prim

Avrupa Futbol Şampiyonası 2008'de Önemli Bir Başarı Göstererek 6 Puan ile Çeyrek Finale Kalan A Milli Takımımızın Kadrosunda Yer Alan Her Futbolcuya Eşit Prim Verilmesi Kararlaştırıldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası 2008'de önemli bir başarı göstererek 6 puan ile çeyrek finale kalan A Milli Takımımızın kadrosunda yer alan her futbolcuya eşit prim verilmesi kararlaştırıldı.
Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl'ın, çeyrek final oynamaya hak kazanan milli futbolculara verilmesi uygun görülen ödül miktarı için Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve takım kaptanı Rüştü Reçber ile bir araya geldiği ifade edildi.

Futbolcuların prim konusunda takdir edilen rakama saygı duyacaklarını federasyon yetkililerine ilettikleri kaydedilen açıklamada, Başkan Hasan Doğan ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl'ın, Yönetim Kurulu'ndan aldıkları yetkiyle Milli Takım oyuncularına, çeyrek finale kaldıkları için kişi başı 300 bin YTL primle ödüllendirme kararına vardıkları bildirildi. haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.