Milli Savunma Bakanlığı 130 Memur Personel Alacak

Milli Savunma Bakanlığı 130 Memur Personel Alacak

Milli Savunma Bakanlığı memur personel alımı gerçekleştiriyor. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli bölgelerde memur personel alıyor.

 

Milli Savunma Bakanlığı memur personel alımı gerçekleştiriyor. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli bölgelerde memur personel alıyor. Sizde Milli Savunma Bakanlığı ailesine iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamında verilen ayrıntıları inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları tamamlamak adına, çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli bölgelerde toplamda 130 adet Memur personel alacak. Alımı yapılacak olan 130 memur personeli, 11 Ocak 2016 tarihi ile 15 Ocak 2016 tarihleri arasında MSB Devlet Memurları Eğitim Merkezi Komutanlığında (DEMKOM) (Tandoğan/ANKARA) mesleki yeterlilik ve mülakat sınavına tabi tutulacaklardır.  Alınacak olan personellerden istenilen bazı özel şartlar ve genel şartlar bulunmaktadır. Bunlar şöyledir:

KADROLAR:

 - Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) : 18 adet

 - Uzman : 49 adet

 - Psikolog : 1 adet

 - Mimar : 1 adet

 - Mühendis : 35 adet

 - Mütercim : 1 adet

 - Tekniker: 13 adet

 - Aşçı :2 adet

 - Garson: 2 adet

 - Hizmetli : 2 adet

 -  Koruma ve Güvenlik Görevlisi : 5 adet

 - Şoför : 1 adet

Olmak üzere toplamda 130 adet Memur Personel alınacaktır. Yukarıda verilen kadrolarda daha açılımlı bir şekilde incelemek için ve alımı yapılacak olan kadronun sınıfına, özel şartlarına ve mezuniyet bilgisine ulaşmak için ilanın tam metnini inceleyiniz.

GENEL ŞARTLAR:

     - 657 Sayılı Devlet Memurı Kanunun 48 maddesindeki verilen özel ve genel şartları taşıyan adaylar,

     - Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olan adaylar,

     - Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan çalışıyor olmayan adaylar,

     - Erkek adaylar için askerlik ile herhangi bir ilşkisi bulunmayan adaylar,

     - Başvurularda , başvurusu yapılacak olan kadronunu teknik bilgisine sahip olan adaylar,

     - Sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak çalışırken sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak

     - Ortaöğretim, Lisans ve Önlisans mezunları için 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak,

     - Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türüne sahip,

     - Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puana sahip olan adaylar,

     - Lisans mezunları için KPSSP03 puan türünden puana sahip olan adaylar,

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 14 Aralık 2015 tarihi ile 21 Aralık 2015 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  www.msb.gov.tr resmi internet adresindeki Aday Giriş Ekranında bulunan Başvuru Formu'nu doldurmak suretiyle başvuru işlemlerine başlayacaklardır. Başvuru formunun bütün bölümleri (özellikle adayların yazışma/e-posta adresleri, telefon numaraları ile istenilen belgelerin sisteme resim dosyası olarak yüklenmesi vb.) tam ve doğru olarak doldurulacaktır. 

İlanın Tam Metnini İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.