“MİLLİ İTTİFAK” ADAYLARI ÇUBUK’TA...

“MİLLİ İTTİFAK” ADAYLARI ÇUBUK’TA...

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birlikte oluşturduğu “Milli İttifak” Çubuk’ta miting düzenledi.

Şuayip YAMAN

Seçim otobüsü üzerinde yapılan mitingde; Saadet Partisi 2 Bölge Milletvekili adayları; İlyas Tongüç (Genel Başkan Yardımcısı), Yılmaz Yarar, Hayrettin Çal, Murat Kılıç ile Büyük Birlik Partisi (BBP) İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, BBP Ankara İl Başkanı Mahir Alay, Avrupa Türk Birliği Genel Başkan Yardımcısı Adem Karaca partililere tanıtıldı.

 

Saadet Partisi Çubuk İlçe Başkanı İsa Çınar’da seçim otobüsü üzerinde partilileri selamladı.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi (SP) el ele vererek, Saadet Partisi çatısı altında “Milli İttifak” olarak seçime giriyor ve miting meydanlarında halka;

 

“Tüm mahlûkata hak ettiği hak ettiği şefkati göstermeyi, insan haklarına saygılı olmayı siyasetin esası sayıyoruz. Meselelerin farkındayız. Çözüm yollarını da biliyoruz. Vatandaşlarımızı can kulağıyla dinleyeceğiz.

 

Türkiye’nin en uzman kadrosu bizde. Her işin güzel, çabuk ve ekonomik yapılabilmesi için hazırız. Vatandaşlarımız arasında, ayrımcılık, kayırmacılık yapmayacağız.

 

Tüm Halkımızı saadete çağırıyoruz. Hepimiz kilimin desenleriyiz. Huzurlu, mutlu, barış ve kardeşlik içinde yaşanan müreffeh bir Türkiye’yi, El birliğiyle ilmek ilmek dokumak için..Sen de gel, “Saadet’ e Gel.” Diyerek;

 

“Günümüzde anket şirketleri Nasreddin Hoca’nın düdüğü gibi, Parayı veren düdüğü çalıyor. Anket şirketleri, barajı vatandaşın kafasında kuruyor. Kimsenin sizi algı oyunlarıyla etkilemesine izin vermeyin. Kendinize ve seçimlerinize güvenin.

 

Aziz kardeşlerimiz, Allah vatanımıza, milletimize, ümmetimize ve tüm insanlığa sevgi, barış, bolluk ve bereket versin. Bu seçim tüm kardeşlerimizi SAADET’e bekliyoruz” diye sesleniyor, onlardan destek ve oy istiyorlar.

 

Ayrıca, “Birlikteyiz, Saadet’teyiz. Oylar bölünmesin değil, ülke bölünmesin derdindeyiz” diyerek seçim vaatlerini konu başlıkları ile şöyle sıralıyorlar:

 

  • Faiz borçları silinecek: Köylüyü, işçiyi, memuru, faiz borcuna köle yapan bu sistem bitecek. Faizli kredilerin tamamında faizler silinip, anapara ödemesi yapılacak.

 

  • “Bereket Kart” gelecek: Yoksul vatandaşın kredi kartı borçları sıfırlanacak. İhtiyaçlarını karşılaması için belirli limit dahilinde “Bereket Kart” verilecek.

 

  • İslam kardeşliği ile terör bitecek: Çocuklarımız Türk, Kürt, Alevi, Sünni diye birbirine düşman haline getirilmeyecek, kardeşlik ortamı tesis edilecek.

 

  • Nitelikli ve Birinci sınıf eğitim: Oyun tahtasına dönen Milli Eğitim sistemi baştan sona yeniden ele alınacak. Öğretmenler maddi ve manevi anlamda hak ettiği saygınlığa yeniden kavuşacak. İsteyen üniversite öğrencilerinin ilk, orta, lise öğrencilerine rehberlik yapacağı bir sistem hazırlanacak. Eğitim anaokulundan üniversiteye bedava olacak. Öğrencilerin ulaşım ve öğle yemekleri bedeli devlet tarafından karşılanacak.

 

  • Kadınlara ve çocuklara “Şefkat Fonu”:  Atalarımız “Yuvayı dişi kuş yapar” demiş. Erkekler iş derdinde koştururken, analar çocuk yetiştirmek, sofraya yemek koymak, evin dirliğini birliğini muhafaza etmek derdinde.

 

Dar gelirli tüm ailelerde analara her ay “300 TL” “Şefkat Fonu” getireceğiz. 18 yaş altı her çocuk için, bu rakam 100 TL artacak.

 

  • Tersine göç ve “sevda kentler”: Ekmek derdiyle İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa gibi illere göçen vatandaşlarımızın memleketlerine dönmeleri için gerekli her türlü teşvik ve destek verilecek. Emekli vatandaş, tavuğunu besleyecek, domatesini yetiştirecek.

 

  • İşçi, Emekli ve memura yüzde 50 zam: İşçi, emekli ve memura % 50 zam yapılacak. Bu çerçevede asgari ücret 1.500 TL. olacak.

 

  • Emeklilik çalışma yılıyla belirlenecek: Yıllarca emek verdikten sonra maaş almak için yaş bekleme eziyeti bitecek. Emeklilik maaşı yaşa göre değil, çalışma süresine göre başlayacak. Kadın 25 yıl, erkekler 30 yıl çalıştıklarında isterlerse emekli olarak maaşlarını alabilecekler. Emeklilerin intibak sorunları tamamen çözülecek.

 

  • Vatandaşa kanun teklifi hakkı: Vatandaşlarımızın belli sayıda imza ile TBMM’ye kanun teklifi vermesinin önünü açacağız. Böylece vatandaşlarımız kendilerini ilgilendiren tüm konularda söz ve karar sahibi olacak.

 

  • Taşeron işçiler kadrolu olacak: Taşeron sistemini kaldıracağız. Kamuda hizmet alımlarında ki taşeron işçilik işlemlerine son verilecek, mevcut taşeron işçiler kadroya alınacak.

 

  • Sağlık katkı payı kalkacak: Sağlık hizmetleri ücretsiz olacak. Sağlık Katkı Payı kalkacak. Vatandaşlarımıza hastanede değil de eczanelerde katkı payı ödeterek sürdürülen bu kandırmaca ya son vereceğiz.

 

  • Tarım yeniden canlanacak: Kırsal kalkınmaya öncelik verilecek. Köylünün kredi faizi borçlarını silerek köylünün de faize ezdirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Türkiye yeniden kendi kendini doyuran müreffeh bir ülke olacak. Yıllar içinde sistemli bir şekilde bitirilen tarımı yeniden canlandıracağız.”

 

        BBP İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, “Bu ‘İttifak’ Meclis’e Girecek”

 

Öznur, seçim otobüsünde partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Hırsızlardan hesap soracağız. Para önemli değil, iman önemli. Vebal altında kalmayın. Münafıkları görüyorsunuz. Güçlünün yanda değil, haklının yanında olun..

 

Bizim iktidarımızda; Ezan susmayacak, Bayrak inmeyecek.

 

Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun PKK...

 

Allah yolunda şahadet başımızın tacıdır.

 

Bugün Müslüman, Müslüman’ı öldürüyor. Haçlı seyrediyor. Allah bizimle, millet bizimle beraber...

 

Hani paraları polisler koymuştu. Faizleriyle birlikte aldılar.

 

Güneydoğu’da devlet PKK’yı seyrediyor.

 

Biz Allah ve Resulü’nün yolundayız.

 

Endişe yok. Bu İttifak Meclis’e girecek. Tereddüdünüz olmasın, arsızlarla, hırsızlarla burada olacaksak Allah bize bunu nasip etmesin.

 

Biz vatandaşla kol kolayız. AKP’nin adayları ise polislerle, korumalarla birlikte...

 

Çubuk , “Şehitler Diyarı”.

 

PKK ne diyor, “Ya barajı geçeceğiz, ya da dağa çıkacağız.” Yaaa zaten dağdasınız...

 

İktidara gelirsek hesap soracağız. Allah bizimle, Millet bizimle...

 

28 Şubat’ta Yalçın Akdoğan ve İmralı’nın uşakları AKP, HDP ittifakı toplandı;

 

PKK’lılar;

APO’ya af,

KCK’ya af,

Ana dilde eğitim,

Özerklik, eyalet sistemi istiyorlar.

 

Asker kışladan çıkamıyor. 10 bin vatan evladı şehit düştü.

 

Hoca (Erbakan) şimdi olsaydı, “bre gafiller” derdi. Egemen Bağış, Kur’an’la dalga geçebilir miydi?

 

Erbakan’ın havuzunda işçi, köylü, esnaf, emekli vardı. Onların havuzunda Sarraf var.

 

Erbakan Hoca 11 ay daha dursaydı, bunlar böyle olur muydu?

 

Kur’an ahlakı, ‘bende’ diyor. Kur’an ahlakı olan, Kur’an’a, hakara, makara diyeni, Allah’ın ayeti ile dalga geçeni danışman yapar mıydı?

 

Rıza Sarraf, bakanlar, bakan çocukları dışarıda, hırsızları yakalayanları ise içeri attılar.

 

Muhsin Başkan (Yazıcıoğlu) ülkesi ve milleti için şehit düştü..

 

Bülent Arınç’a suikast iddiasıyla ‘Kozmik Oda’ya girildi.

 

Şimdi hakimlere ve savcılara baskı yapıyorlar.

 

Sen Kasımpaşalı isen, bende Kayabaşı’lıyım, Altındağ’lıyım.

 

Niye Doğu Türkistan’a selam göndermiyorsun?

 

Tayyip, ‘Kürt sorunu var’ diyordu. Şimdi yok diyor.

 

Türk Milleti, Türkü ile, Kürdü ile, Sünni’si ile, Alevi’si ile kardeştir.

 

Amerika’ya PKK’ya karşı çıkanlar bir bir ortadan kaldırılıyor.

 

Nerede devlet, nerede hükümet, nerede Genelkurmay?

 

‘Oylar bölünmesin’ miş, ne oyları ülke bölünüyor.

 

Çekiç Güç, PKK’yı destekliyor.

 

Ben Amerika’ya, ben İsrail’e, ben PKK’ya karşı çıkıyorum.

 

Kobani’ye selam göndermek, PKK’ya selam göndermektir.

 

PKK ile ‘Açılım’ yaptılar. Neymiş, ‘Çözüm Süreci’ imiş. PKK ile, kandil ile İmralı ile görüştüler.

 

Milli İttifak iktidarında; “Hırsızlık yok, Yolsuzluk yok, Rüşvet yok, Yalan Yok” dedi.

saadet1-004.jpgsaadet2-004.jpgsaadet3-003.jpgsaadet4-003.jpgsaadet5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.