Milli İrade Bekçileri Yakınlarına Ücretsiz

Milli İrade Bekçileri Yakınlarına Ücretsiz

Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi ile Yazıcı Grup’tan Milli İrade ve Demokrasi Bekçileri ve Güneydoğu şehit ve gazilerinin yakınlarına yönelik dev kampanya yapıldı.

Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi ile Yazıcı Grup Turizm Taşımacılığı, Personel ve Öğrenci Servis Taşımacılığıktan Milli İrade ve Demokrasi Bekçileri yakınlarına ve terör mağduru şehit yakınları ve gazilerine yönelik dev kampanya yapıldı.

Çubuk’ta hizmet veren iki ayrı firma güçlerini birleştirerek darbecilere inat bir kampanya başlattı. Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi ile Yazıcı Grubun ortaklaşa gerçekleştirdiği kampanya ile 15 Temmuz gecesinde Milli İrade ve Demokrasiye sahip çıkmak amacıyla darbecileri durdurmak için mücadele eden ve bu direnişte Şehit veya gazilerin çocukları tam burslu olarak kreş, etüt ve servis hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılacak.

Çubuk’ta ilk defa böyle bir kampanya başlatıldığını söyleyen Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi Kurucu Müdür Tunay Nazlıay Şerbetçi, darbe girişimini önleyen şehit yakınları ve gazilere bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını belirtti.

Darbenin ülke için bir felaket olacağını dile getiren Şerbetçi, “Devletimizin varlığına, milli birlik ve bütünlüğüne yönelik yapılan darbe girişimine karşı milletimiz darbenin karşısında dik durmuş ve meydanlardaki tepkisi ile milli İradesine sahip çıkmıştır. Bu ülke için, demokrasi için, milli irade için canını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz için bizde kendi çabalarımızla bir nebzede olsa destek olmak istedik. Biz Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi olarak tamamen ücretsiz olarak eğitim verirken, kurumumuzun öğrenci servisi hizmetini veren Yazıcı Grup ise servis hizmetini ücretsiz verecektir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum