Milletvekili seçiminin ardından

Milletvekili seçiminin ardından

AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet İyimaya ve Nevzat Ceylan, Çubuk ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu

AK Parti'den Ankara Milletvekili seçilen Ahmet İyimaya ve Nevzat Ceylan, Çubuk ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

İyimaya, partisinin Çubuk İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da gerçekleştirilen seçimden iyi bir sonuçla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi, 

Anadolu irfanı ve Anadolu milletinin en büyük olduğunu anlatan İyimaya, "Hem dünya tarihi bakımından hem de Türkiye tarihi bakımından eşine rastlanmamış bir demokrasi zaferinin tecelli ettiği zamanı yaşıyoruz. 1 Kasım'dan sonra şuna kanaat getirdim, 'Filozoflar mı büyük? Alimler mi büyük? Evliyalar mı büyük?' diye soru sordum. Kendim şuna karar verdim; Anadolu irfanı ve Anadolu milleti en büyük'' dedi.

İyimaya, Türk milletinin 1876 yılından bu tarafa kendisi tarafından yapılacak bir Anayasaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, bu kapsamda AK Parti olarak kendi üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını bildirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, milletvekillerinin yeni görevlerinde başarılar dileyerek,''Allah ülkemizi, vatansız, ezansız, bayraksız bırakmasın. Bu sonuçlar bize böyle bir imkanı sağladı. Başta reisimiz ve hocamız olmak üzere bütün AK Parti ailesine gönülden teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Ziyarette, İyimaya ve Ceylan, partililerle görüşürek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

 

http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/milletvekili-seciminin-ardindan-1466919/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.