MHP'den Başkan Özden'e Ziyaret

MHP'den Başkan Özden'e Ziyaret

Ak Parti'den Belediye Başkanlığına seçilerek göreve başlayan Başkan Lokman Özden’i MHP grubu ziyaret etti.


Ak Parti'den Belediye Başkanlığına seçilerek göreve başlayan Başkan Lokman Özden"i MHP Adayı Mustafa Gökmen ve Meclis üyesi adayları ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.


Çubuk ilçesinde Ak Partili Başkan Lokman Özden, mazbatasını aldıktan bir gün sonra göreve başladı. Seçimlerin ardından göreve başlaması ile birlikte Başkan Özden, kutlama ziyareti için gelenlerin akınına uğramaya başladı. Başkan Özden"e karşı Başkanlık mücadelesi veren MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökmen, MHP Çubuk ilçe Başkanı Celalettin Keser, MHP listesinden Belediye Meclis Üyesi seçilen Satılmış Çolak, Mustafa Kumcu, Zeki Avan, Galip Karabudak, Cengiz Kılıç, İsmail Koparan ile meclis üyesi adayları Başkan Özden"i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökmen, seçimlerin sona erdiğini belirterek, Başkan Özden"e başarılar diledi. Demokratik bir seçim süreci yaşandığını ifade eden Gökmen, bu günden itibaren ilçeye hizmet için kendisinin ve meclis üyelerinin her türlü desteği Başkan Özden"e vereceklerinin altını çizdi. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"de ""Tüm adaylarımız Çubuk"a hizmet amacı ile aday oldular. Hepsine teşekkür ediyorum. Ancak artık seçimler geride kaldı. Parti rozetimizi çıkararak tüm hemşerilerimizi kucaklayarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz tüm sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve yöneticiler olarak ilçemizin ortak çıkarlarında birlik ve beraberlik içersinde hareket edeceğiz. Tüm projelerde birlik ve beraberlik içersinde hareket edeceğiz herkesin görüş ve önerilerine biz açığız. Bu sizin projeniz bizim projemiz demeyeceğiz. Aksine bu ilçemizin projesi diyeceğiz"dedi.

Yakın zamanda yapılacak bazı hizmetler hakkında da kısa bilgi veren Başkan Özden, ilçe meseleleri hakkında bir süre sohbet etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum