MHP pazar günü  miting yapacak

MHP pazar günü miting yapacak

MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, ''Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat'' adı altında 13 Aralık günü Pazar günü saat 11.00'de Ankara'da miting yapacaklarını bildirdi.

Demirel, ''Ülkesini, milletini seven, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasını isteyen tüm Ankaralıları Pazar günü Tandoğan Meydanı'nda yapılacak mitinge davet ettiklerini'' ifade etti.

''MHP olarak bugüne kadar söylediklerimizin isabeti ortadadır'' diyen Demirel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Bu mukaddes vatan üzerinde milletimizin milli ve manevi değerleri ile oynamak isteyen dahili ve harici düşmanlara fırsatlar vermeyi alışkanlık haline getiren AKP hükümeti, Türkiye'de ayrışma ve çatışmaya zemin hazırlayacak demokratikleşme açılımı ile de ülkemizi bölünme noktasına doğru sürüklemektedir. Habur sınır kapısından teröristlerin teslim alınması, serbest bırakılış biçimi ve ardından PKK'nın eylemlerini ülkemizin dört bir yanında artırması demokratik açılımın nasıl bir fiyasko ile sonuçlandığını tüm açıklığı ile gözler önüne serdi.''


MHP İlçe Başkanı Recep Öz ise Mitinge gitmek isteyenler için PAZAR GÜNÜ SAAT 9:30 DA İLÇE BİNASI ÖNÜNDEN OTOBÜSLER HAREKET EDECEKTİR dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum