MHP İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

MHP İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Mhp çubuk ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısı 15.06.2007 tarihinde ateş düğün salonunda yapıldı.



Mhp çubuk ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısı ateş düğün salonunda yapıldı.Toplantıya il başkanı Ömer DEMİREL,Milletvekili adayları Hakan ATMACA,Kadir ARICI,Muharrem BEŞİR,Prof.Dr.Mustafa ERDEM VE Genel sekreter Cihan PAÇACI katıldılar.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlanan toplantının açılış konuşmasını yapan mhp ilçe teşkilat başkanı Mustafa GÖKMEN son günlerde artan terör olaylarına değinerek Hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirdi.

 

İl başkanı Ömer DEMİREL ise yaptığı konuşmada; Ülkemiz gerek siyasi gerekse ekonomik olarak yönetilebilir olmaktan çıktı. “Ülke iç ve dış güvenliği problemi en kötü dönemini yaşamaktadır. Ülke içinde bölücülerin yarattığı terör bu hükümet geldiğinde sıfır noktasında iken bugün ülkenin her köşesine şehit cenazeleri gelmeye başlamıştır. Büyük şehirlerde ise kapkaç olaylarının ulaştığı boyut nedeni ile vatandaşlarımız sokağa çıkamaz hale gelmiştir. Dış güvenlik hususunda ise ülke güvenliğine aşiret liderleri bile saldınr hale gelmişlerdir. Maalesef mevcut hükümetin ülkeyi getirdiği nokta burasıdır. Milletten aldıkları oya güvenememişler iktidara gelir gelmez meşruiyeti yurtdışında AB kapılarında aramaya yönelmişlerdir. Ülke ekonomik olarak da yönetilebilir olmaktan çıkmıştır. AKP döneminde makro ekonomi politikalarının ana hedefi maalesef milletimizin refahından çok, iç ve dış borçlar ile cari açığın mümkün olan en yüksek faizlerle finansmanı ve bu suretle uluslar arası sermaye çevrelerine fahiş karların ödenmesini teminat altına almak olmuştur. Çok yüksek olarak ifade edilen büyüme rakamlarının gerçek olmadığı, sanal olduğu da işsizliğin giderek artmasından Anlaşılmaktadır. İstihdama, vergi gelirine ve sosyal refaha hiçbir katkısı olmayan sözde ihracat artışı, yerli üretimin ve yan sanayinin yok olması pahasına gerçekleştirilmiştir. AKP döneminde yerli ürünüler ithal mallarla, yerli sanayi ise yabancı sermaye ile ikame edilmiştir. MHP iktidarında makro ekonomik politikalarının ana hedefi ise, işsizlik ve yoksullukla mücadele ve sanayimize mümkün olan en yüksek rekabet gücünün, milletimize ise mümkün olan en yüksek refahın sağlanması olacaktır. İşsizlik ve yoksulluk milletimizin kaderi olmaktan çıkacaktır. Ülkenin güvenlik sorunu en kısa sürede çözülecektir. Milletimizin bu hususta MHP'ye olan güveni tamdır. Vatandaşlarımız sandıkta AKP'ye gereken hesabı soracaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.