MHP İLÇE’DEN DEN “MEHMETÇİĞE KURBAN OLSUN”...

MHP İLÇE’DEN DEN “MEHMETÇİĞE KURBAN OLSUN”...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çubuk İlçe Teşkilatı, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, şahadet şerbetini içmiş ve silâhaltında olan tüm Mehmetçiklerimiz için Atatürk Parkı’nda düzenlediği törende “Toplu Kurban Kesimi” gerçekleştirdi.

 Şuayip YAMAN

Afrin Harekâtı’na katılan Kahraman Mehmetçik’in başarılı olması ve kışlalarına

sağ-salim dönmeleri için “Mehmetçiğe Kurban Olsun” programı çerçevesinde ‘Toplu Kurban Kesimi’ yapıldı.

 

MHP Çubuk İlçe Başkanlığı tarafından, Bu kapsamda Atatürk Parkı’nda 41, Çubuk Belediyesi Mezbaha Tesisleri’nde ise 39 olmak üzere toplamda 80 küçükbaş ile birlikte 4’ de büyükbaş kurban kesildi.

 

Atatürk Parkı’nda düzenlenen “Mehmetçiğe Kurban Olsun” programına Sağlık eski Bakanı Halil ŞIVGIN başta olmak üzere ilçe protokolü, STK temsilcileri, muhtarlar, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

 

Sunuculuğunu Bilgehan DEMİRARSLAN’ın yaptığı programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP Çubuk İlçe Başkanı Ali ÇANKAYA yaptığı açılış konuşmasında, “Bilindiği üzere Suriye’deki terör örgütleri unsurlarından ülkemize yönelen tehditlerin uluslar arası hukuktan kaynaklanan meşru müdafaa hakkı kapsamında bertaraf edilmesi, sınır hattımızın terör unsurlarından temizlenmesi için ordumuz ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nı başlatmıştır.

 

Bilinmelidir ve unutulmamalıdır ki bizler Milliyetçi, Ülkücü camia olarak vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru, refahı için her zaman göreve hazırız ve inançla beklemekteyiz.

 

Bugün burada şerefli Türk Ordusuna bir nebzede olsa yardım edebilmek için kan vermeye geldik. Ama vatanımıza kan lazımsa dünyanın şah damarını keser ve kanımızı da bu uğurda dökeriz.

 

Ay gökte kaldıkça aksakalların ve ulu kocaların duası kahraman ordumuzun üzerine olsun.

Büyük Türk Milletine savaş düğündür. Bizde ordumuzu düğüne gönderdik. Ellerimizi semaya kaldırdık ve dualarımızı da yanında uğurladık.

 

“Ailene bir şey diyor musun?” diyen muhabire, “beklemesinler” diyen şerefli Türk askeri bir gece ansızın Afrin’i yerle bir ettiği gibi yine bir gece ansızın Münbiç’e haddini bildirmek ve taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmamak için harekâta devam etmelidir. Hedefimiz tabii ki ‘Kızıl Elma’dır.

 

“Savaşa hayır diye” naralar atan sözde vatansever ama aslında vatan haini olanlara ise adli mercilerce haddini bildirmekte bizlerin boynunun borcudur. Yılardır söylemediğimiz ve anlatmaya çalıştığımız batı’nın çirkin ve lekeli yüzünü bu gün de kuşku yok ki Türk Milleti görmektedir.

 

Ordu sefere çıktığında dua edilir. Biz böyle gördük, böyle yetiştik. Ordumuza kara leke atmaya çalışan terör örgütlerinin sözcüsü niteliğinde hal takınan kim var ise; “TSK katliam yapıyor, sivilleri katlediyor” diyerek haklı duruma düşmek isteyen, mağdur edebiyatına başvuranların karşısında dimdik bir şekilde duruyor ve ordumuza atılmaya çalışılan pis iftiralar karşı göğsümüzü siper ediyoruz.

 

“Zeytin Dalı Harekâtı” sırasında şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun, Allah ordumuzu ve milletimizi her türlü belalardan uzak tutsun. Zafer Allah’a inananlarındır !!!

 

İlçe Kaymakamı İbrahim ÇENET  “ Milletimizin ve ilçe halkının tek yürek olarak attığı bir günde burada toplanmış bulunuyoruz.

 

Kahraman Mehmetçiğimizin yüreği ise bizlerden daha çok ve daima hep bu ülke için atmaktadır.

 

Bu kurbanlar, ülkemizin bir an önce düzlüğe çıkması, tekrar eski refah ve huzurlu günlere, Kahraman Mehmetçiğin ise sağ salim ülkesine dönmesine vesile olsun” dedi.

 

İlçe Müftüsü Muharrem GENÇ’in duasının ardından topluca kurban kesimi gerçekleştirildi.

 

Kesilen kurban etleri parçalanarak İlçe genelinde (daha önce tespit edilen) ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak...

dscn9677-vert1.jpgdscn9693-vert2.jpgdscn9713-vert5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.