MHP ÇUBUK İLÇE TEŞKİLATINA YENİ ATAMA...

MHP ÇUBUK İLÇE TEŞKİLATINA YENİ ATAMA...

İki aylık bir süre koltuğu boş kalan MHP Çubuk İlçe Teşkilatı'na atanan Ali Çankaya, görev dağılımını gerçekleştirmek üzere çalışmalara hız verdi.

Şuayip YAMAN

Geçtiğimiz Ekim ayında MHP Çubuk İlçe Başkanı Adem Kisecik ve yönetim kurulu MHP'den istifa etmişti.

 

O günden bu yana yeni yapılanmanın oluşması bekleniyordu. 

 

Beklenen gün geldi ve Ali Çankaya yönetiminde oluşturulan yeni MHP İlçe Teşkilatı, Genel Merkez tarafından 25 Aralık 2017 tarihi itibariyle atandı. Ve jet hızıyla çalışmalara başladı.

 

Bilindiği üzere MHP Çubuk İlçe Başkanlığı görevini 3 yıldır sürdüren Adem Kisecik, sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklamıştı.

 

Adem Kisecik açıklamasında şu ifadelere yer vermişti: “Türk töresi ve İslam öğretisinin mayaladığı bir fert olarak, içerisinde bulunmaktan iftihar ettiğim ülkücü camiada, ilçe başkanlığı gibi güzide bir vazifeyi yıllardır en üst seviyede ihtimam ve itina ile ifa etmekteyim.

 

Hangi koşullarda olursa olsun, vatanın ve milletin bekası uğruna, ihtiyaç hâsıl olduğunda her kademesinde, teşkilat emrinde olacağımızın bilinmesi, göz ardı edilmemesi ve emir tevdi edilmesi övüncümüz olacaktır.

 

Bir dilekçe metnine sığmayacak kadar uzun ve derin konuların ana başlığı olarak, birliğimiz ve bütünlüğümüzün nam-ı hesabına, lüzumu gereği, yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, MHP Çubuk İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu kutlu yolda, yanımda bulunan ve bana destek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.”Saygılarımla.”  (24.Ekim 2017)

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çubuk İlçe Başkanlığına atanan yeni Başkan Ali Çankaya ilçe binasında yaptığı basın açıklamasında; “25.12.2017 tarihinde göreve gelmiş bulunmaktayız. Çubuk halkının bizden istediklerinin farkındayız.

 

Bu bilinç ve azimle görevimizi ifa etmek için heyecanlı ve kararlıyız. MHP Çubuk İlçe başkanlığı olarak genç ve geniş bir kadro kurduk.

 

Bu da Ülkücü camianın gücünü ve kudretini apaçık ortaya seriyor. Ben ve dava arkadaşlarım her zaman ve her yerde ne pahasına olursa olsun Hakkı savunmaktan ve haklıyı kollamaktan asla vazgeçmeyecek ilçemiz için ne yapmamız gerekiyorsa elimizi taşın altına koyacağız.

 

MHP İlçe Teşkilatı olarak bugünden itibaren ilk günkü azim ve heyecanla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.”   

 

Yeni Başkan Çankaya basın mensuplarının yönelttiği sorulara konu başlıkları ile şu cevapları verdi;

 

-Ülkücü hareket başarıya ulaşacaktır.

 

-En kısa zamanda bir “İstişare Toplantısı” yaparak, yönetim kurulu, kadın kolları ve komisyonlarımızı oluşturacağız.

 

-Eski belediye başkanlarımız, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve kuruluşları ile toplantılar yapacağız. İlçemizin “makûs talihini” yeneceğiz.

 

-Önümüzdeki yerel seçimler için belediye başkan adayımızı ve meclis adaylarımızı tespit ederek İlçemizi nereye taşıyabiliriz? İlçe için neler yapabiliriz? Gibi geniş çaplı çalışmalara hemen başlayacağız.

 

-Başarılarımızı Çubuk halkı görecek.

 

-İYİ Parti’ye geçenlerin hata ettiğini düşünüyorum. Gidenler bir müddet sonra hata yaptıklarını anlayıp, yuvaya geri döneceklerdir.

 

-Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin sigortasıdır.”

 

ALİ Çankaya başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri;

 

Cemal TEKİN, Alaaddin ARSLAN, Murat MİNNET, Oğuzhan METİN, Hasan KIYIKÇI, Filiz BAL, Şuheda MACİT, Fırat DEMİRCİ, H. Gökhan ERTÜRK, Alper BOZAN, Adnan KÖKNAL, Mehmet BİLGİ, Adnan YILDIRIM, Cengiz HARMANKAYA, Sacit ÇELİK, Yahya TÜRKKAN, Gökhan ACAR, Ahmet GÖKMEN, Kenan HARMAN, Havva KAVAK, Meltem HAYTA, Ahmet ASLAN, Adem ÇANKAYA, Tayhan AYDOĞAN, Bilgehan DEMİRARSLAN, Cem DEMİRKAN, Hayali ÇAYIR, Ahmet ÖZATEŞ, Ahmet KARACA, İsmail KOPARAN, Yılmaz ÖZKAN, Satılmış EZANDEMİR, Mehmet BAL, Emre ÇELİK, Serdar ÖZKÖSE, Murat BACAKSIZ, Gökhan TAŞİNEN, Abdullah YILMAZ, Mustafa KALKAN, Ayhan MEMİŞ, Muhammed ENES, Sedat SAYAN, Ömer ATEŞ, Serhat ULUAĞAÇLI, Orhan ÖZTÜRK, Özgür ERSÖZ, Adnan BUCAK, Ersin ARICI, Ümit KÜÇÜK, Gökhan ERDOĞMUŞ,  Hasan KARADAĞ, Hayrullah ŞAHİN, Tarık TAŞÇI, Ahmet ÖZBAŞ, Hasan ÇALIŞKAN, Mustafa BEDİZ, Yaşar ACAR, Serdar ŞİMŞEK ve Kurthan ÖZCAN’dan oluşuyor.

 

Ali Çankaya Kimdir?

 

1 Temmuz 1972 Ankara_Çubuk doğumlu olup, Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

İlkokul ve Ortaokul yılları Çubuk’ta geçmiştir.

 

İlçemizde esnaflık yapmaktadır.

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çubuk İlçe Başkanlığı bünyesinde (5 yılı aşkın bir süre) birçok görevde bulunmuştur.

 

Akabinde MHP Çubuk İlçe Teşkilatı’nda ve Yönetim Kurulu’nda çeşitli görevlerde bulunmuştur.

 

25.12. 2017 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çubuk İlçe Teşkilatı Başkanlığına atanmıştır. 

dscn7955-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum