MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI ADEM KİSECİK'TEN‏ ANNELER GÜNÜ MESAJI

MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI ADEM KİSECİK'TEN‏ ANNELER GÜNÜ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (ÇUBUK İLÇE BAŞKANI Adem KİSECİK, en özel günlerden biri olan “Anneler Günü” için kutlama mesajı .

Milliyetçi Hareket Partisi (ÇUBUK İLÇE BAŞKANI Adem KİSECİK, en özel günlerden biri olan “Anneler Günü” için  kutlama mesajı .

Annelerin çok değerli olduğunu ve haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten KİSECİK: “En kutsal varlığımız olan annelerimiz; insanlığın var oluşundan bu güne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin, sabrın ve özverinin sembolü olmuştur. Hayatımızın en değerli varlıkları, baş tacımız olan annelerimizin hakkını ödeyebilmemiz elbette mümkün değildir. İşte bu yüzden Dinimizde annelerin yeri ve öneminin büyüklüğünü anlatmak adına ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ Hadis-i Şerifi’yle yer almıştır. Milletimiz de Ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz anlayışıyla, anneyle vatanı eş değer tutmuştur.Ayrıca bu toprakların vatan yapılmasında var gücüyle çalışıp emek sarf eden ve çaba gösteren annelerimiz, gerek kucağında yavrularıyla cephelere mermi taşımış gerekse bu vatan topraklarına sahip çıkacak kınalı kuzular yetiştirmiştir.

Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturmaktadır. Biliyoruz ki barış dolu, huzurlu, sağlıklı bir dünya için şefkatli annelerin yetiştirebileceği bilinçli, dürüst ve saygılı nesiller sayesinde mümkün olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle, fedakarlıkla, sabırla, sevgi ve hoşgörüyle dünyanın en yüce görevini yerine getiren ve her biri birer sevginin, huzurun sembolü olan en değerli varlığımız annelerimizin, Anneler Günü’nü Kutluyorum. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum.”  

 

Adem KİSECİK 

MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.