MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI Adem KİSECİK'TEN 2015/2016 ÖĞRETİM YILI MESAJI‏

MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI Adem KİSECİK'TEN 2015/2016 ÖĞRETİM YILI MESAJI‏

2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılı Yönetici , Öğretmen , Öğrenci , Velilerimize ve Eğitim Camiamıza hayırlı olsun

Bizler ”Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” ilahi sözünün muhatabı, “İlim Çin’de de olsa alınız”, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” anlayışının toprağı ve “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” vecizesinin takipçileriyiz. Tarihimizin bize yüklediği sorumlulukları yerine getirememenin vebalini taşıyoruz.

2015/2016 Eğitim ve Öğretim yılına başladığımız bu günlerde yeniden sevince, yeniden heyecana ve yeniden yeni ümitlere yelken açıyoruz. Bu eğitim ve öğretim yılı tüm yönetici, öğretmen, veli , öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olsun.

Dünya hızlı bir şekilde ilerlemekte ve gelişmektedir. Gelişen bu dünya medeniyetine yaptığımız katkı kadar söz hakkımız vardır. Her milletin bir ülküsü bir kızıl elması vardır. Bu kızıl elma uğruna asırlarca koşulmuş ve Türkün Cihan hâkimiyeti mücadelesi verilmiştir.

Gelişmenin, aydınlanmanın, teknolojinin aklımıza gelen ve gelmeyen her türlü yeniliğin anahtarını bulmak adına her zaman olduğu gibi aynı heyecanı yaşıyoruz.

Gençliğine sahip olan milletler gelecekten emin olur.. Biliyoruz ve inanıyoruz ki Geleceğin Milliyetci Türkiyesin de Büyük başarılar ve büyük atılımlar Vatanını milletini seven Yüreğinde İman ve inanç dolu Gençlerinin omuzlarında yükselecektir.

Bu inanç ve kararlılığın temini ve sürekliliği için İyi yetiştirilmiş bir geçliğe büyük vazifeler düşmektedir… Vazifelerinin bilincinde olan tüm yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimize 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılında Başarılar diliyorum…

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı hayırlara vesile olsun…

Adem KİSECİK

MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.