Mertoğlundan Kandil Mesajı

Mertoğlundan Kandil Mesajı

Saadet Çubuk İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU, kandil mesajı yayınladı.

Saadet Partisi Çubuk İlçe Başkanı  Yusuf MERTOĞLU, Regaib Kandil’i dolayısıyla yayınladığı mesajda, mübarek üç ayların oluşturduğu manevi iklimin kardeşlik duygularını pekiştirmesini diledi. MERTOĞLU, manevi değerlerimize daha sıkı sarılmaya her zamankinden fazla ihtiyaç olduğunu belirterek, “Ayrılıkları, kırgınları bir kenara bırakalım. Bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetler ,öfkeleri sevgiye, düşmanlıkları kardeşliğe dönüştürsün. Bu mübarek gece huzur ve barış dolu bir dünyaya vesile olsun” dedi.

Yusuf MERTOĞLU, kandil mesajında şu ifadelere yer verdi:


“Rahmet ve bereket rüzgarlarının gönülleri fethettiği mübarek üç aylara girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu manevi iklimin ruhumuzun derinliklerini aydınlatmasını, kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini temenni ediyorum.

Regaib kandili aynı zamanda af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna bir gecedir. Gelin, bu gece dualarımızla Rabbimizin şefaatine ve merhametine sığınalım. Hep birlikte ülkemiz için, İslam alemi için, bütün insanlık için barış ve huzur dileyelim.

Manevi değerlerimize sahip çıkmaya, bizi biz yapan ortak değerlerimizi güçlendirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu açıktır. Çünkü toplumsal yapının hızla çözüldüğü, birlik ve dayanışma duygularının dejenere edildiği bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde kutuplaşma yerine kucaklaşmak, ortak değerlerimize daha sıkı sarılmak zorundayız.

Regaip kandili ile başlayan bu manevi iklimi fırsat bilelim. Ayrılıkları, kırgınları bir kenara bırakalım. Bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetler ,öfkeleri, sevgiye, düşmanlıkları kardeşliğe dönüştürsün.

Bu temennilerle
saygıdeğer ilçe halkımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin, barış ve huzurun hakim olduğu yeni bir dünyaya vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.