Mehmet Saat Seçim Bürosunu açtı

Mehmet Saat Seçim Bürosunu açtı

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan aday adayı Mehmet Saat seçim irtibat bürosunu açtı.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan aday adayı Mehmet Saat Atatürk Caddesinde bulunan seçim bürosunun açılışını yoğun katılımla yaptı.Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği açılışa çok sayıda siyasetçi ve vatandaş katıldı. Mehmet Saat açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi.


Seçim büromuzun açılışına katılan ağabeylerim, kardeşlerim, analarım, bacılarım, ak sakallı hacılarım hepinizi en kalbi duygularımla Yüce Rabbimin adıyla selamlıyorum.Hoş geldiniz, şeref verdiniz.

25 yıllık başarılı devlet ve bürokrasi deneyimimizden sonra ekibimizle birlikte güzel ilçemizin yerel yönetimine talip olduk.

İlçemize Ak Parti iktidarı tarafından son 5 yılda yapılan yatırımlar 80 yılda devletimizin genel bütçeden yaptığı yatırımlardan daha fazladır.

100 yataklı hastane, Adalet Sarayı, Mal Müdürlüğü ve Vergi dairesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, 10 yıldır bitirilemeyen Çubuk-Esenboğa kavşağı yol inşaatı, inşallah en kısa zamanda sıcak asfalt olacak orası, 8 adet okul binası inşaatı hep bu dönemde yapılmıştır.



2009 YILI İLÇEMİZİN MİLADI OLACAK



25 yıllık yerel yönetim alanında belediyecilikte yapılamayanları Allah"ın izni ile hep beraber 2009 yılında yapmaya başlayacağız.Artık Çubuk"ta 2009"dan öncesi ve sonrası diye bahsedecekler.

Başbakanımızla, İl Başkanımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanımızla uyum içerisinde ilçemize hizmete başlayacağız.Çünkü 25 yıldır alamadığı alacaklarımız, müktesep haklarımız saklı duruyor.Şu anda hazırladığımız 107 projemiz var.Hepside büyük önemli, deve dişi gibi projeler.Niçin 107 proje?2009 yılı ilçemizin kuruluşunun 107. yılı da onun için.

Dün basın mensubu arkadaşlarla bu projemizi paylaştık.Hepside çok beğendiler,

çok memnun kaldılar.

Genel merkezimiz tarafından ben aday gösterileyim veya başka arkadaşım aday gösterilsin.Hep beraber çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah bu sefer ilçemizdeki Ak Parti oyumuzu %80"in üzerine çıkartacağız.

6 ay süre ile İngiltere ve İrlanda"da bulundum.Almanya"ya Hollanda"ya gittim.Oralarda yerel yönetim hizmetlerinin altyapıları, sosyal, kültürel tesisleri gördüm inceledim.Orada yaşayan insanlar bu imkanlara sahipte benim ilçemin insanları niçin sahip değil?İnşallah Allah"ın izni ile bizim ilçemiz de hak ettiği yere gelecek.İnsanlarımız mutlu olacak.Allah"ım bizlere ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.

Hepinize tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum