MEB den Aksoy Kolejine Ziyaret

MEB den Aksoy Kolejine Ziyaret

Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Ömer BALIBEY,Talim Terbiye Kurulu Başkanı Merdan TUFAN ve Milli Eğitim Bakanlığından bir grup heyet Aksoy Kolejini ziyaret etti.

 Milli Eğitim Bakanlığından gelen heyeti; Çubuk Kaymakamı Meftun DALLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur TOPRAK, Şube Müdürleri Abdulbaki DURMAZ ve Mustafa MESCİOĞLU, MURAŞ ÖĞRETİM KURUMLARINDAN Genel Müdür Sayın Hayrullah KARAKUŞ, Baş müfettiş Hüseyin DAĞLI, Aksoy Koleji Müdürü Ali AKIN, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Fevzi MAMAN karşıladı.

Aksoy kolejinde yapılan çalışmalar konusunda heyete bilgi sunuldu.Mili eğitim bakanlığından gelen heyete; ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürlüğünden çubukta yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

cimg0168.jpg

Heyet, Aksoy kolejinde Öğle yemeği yedikten sonra MURADİYE KÜLTÜR VAKFININ beş yıllığına Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Öğretmen Lisesi Kız pansiyonuna, ücretsiz olarak verdiği binada bir dizi incelemeler yaptı.

     Heyet; Muradiye kültür vakfının yaptığı bu hizmetten dolayı teşekkür ederek, incelemeleri bitirdikten sonra çubuktan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.