Maximum AVM’den Kampanya

Maximum AVM’den Kampanya

Okulların açılışı yaklaşırken Maximum AVM, velileri ve çocukları mutlu edecek yeni bir kampanya başlattı

Okulların açılışı yaklaşırken Maximum AVM, velileri ve çocukları mutlu edecek yeni bir kampanya başlattı

Okulların açılışı yaklaşırken Maximum AVM, velileri ve çocukları mutlu edecek yeni bir kampanya başlattı. 30-Ağustos 20 Eylül 2017 tarihleri arasında Maximum AVM’den kırtasiye ürünlerinde indirime gidildi.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklar başlarken kaliteli ve uygun fiyatlı okul alışverişleri için Maximum AVM’de renk renk ve çeşit çeşit kırtasiye ürünlerinden, her bütçeye uygun okul çantalarına her şey yeni okul sezonuna hazırlanan öğrencileri bekliyor.

Çocuklar önce Maximum AVM’ye sonra okula gidecek

Hesaplı okul alışverişinin Çubuk’taki adresi Maximum AVM, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi çok özel bir kampanyaya imza atıyor.

FIRSATLAR BİTMEDİ !!

Maximum AVM’de Yaz Sonu Kampanyası

Çubuk’ta gerçekleştirdiği kampanyalarla  adından sıkça söz ettiren Maximum AVM oyuncaktan, bahçe mobilyasına, kişisel bakım ürünlerinden mutfak malzemelerine, hırdavattan temizlik ürünlerine ev ve iş yerleriniz için gerekli olan tüm ürünlerde kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor.

Çubuk’ta açıldığı günden beri tüm Çubukluların ilgi odağı olan Maximum düzenlediği Yaz Sonu Kampanyası ile yeni ürünlerinin tanıtımına başladı.

-Avize ve Çeyiz Setleri Maximum’da

Maximum, çeyiz setlerinden tenceresinden porselen takımına, çatal bıçaktan cezve takımına, küçük ev aletlerinden evlerimizi süsleyen avize çeşitlerine kadar evin her türlü ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor. Her şeyin en iyisinin yer almasını isteyen çiftler Maximum ile  hayallerine kavuşuyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.