Mansur Yavaş Çubuk'ta

Mansur Yavaş Çubuk'ta

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş aday tanıtım toplantısında İ.Melih Gökçek'e yüklendi.

MHP İlçe Teşkilatı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş"ı ve MHP Meclis Üyelerini Çubuk halkına tanıttı.

           MHP İlçe teşkilatının düzenlediği tanıtım toplantısına, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Buğkan, MHP Çubuk Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tanıtım toplantısında ilk söz alan MHP Çubuk Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen, kendilerinin görev süresince kimseye kötülük etmediğini ve kimsenin hakkını yemediklerini iddia ederek, tekrar göreve geldiklerinde aynı tutumda olacaklarını söyledi. İlçenin tüm sorunlarını bildiklerini iddia eden Gökmen, belediyenin bir metre kare yerini satmadan 1999 - 2004 yıllarında belediye başkanlığı görevini yaptıklarını belirtti. Bu dönemde 2006 yılında Büyükşehir Belediye Meclisinden Nazım İmar planı çıkartıldığını vurgulayan Gökmen, çıkartılan planda Çubuk"ta bir metre kare sanayi bölgesi ayrılmadığını iddia etti. Göreve geldiklerinde bu Nazım İmar Planını değiştireceklerini de iddia eden Gökmen, sözlerine şöyle devam etti:"" Değerli hemşerilerim ben bu işi biliyorum. Geldiğimizde Büyükşehir Belediye Meclisinden bunu çıkartacağız. Geçenlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 141 projesi olduğunu açıkladı. Bu projelerden sadece bir tanesi Çubukla ilgili, o da Organize Hayvancılık Projesidir. O projede Sayın Gökçek"in projesi değil, Ankara Valiliğinin projesidir. Yani Gökçek"in Çubukla ilgili hiçbir projesi yoktur"" dedi

 

Çubuk Belediyesi personeline olan borçların tamamını 6 ay içerisinde ödeyeceklerini iddia eden Gökmen, belediyeye yeni bir belediye binası yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Çubuk- MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çubuktaki aday tanıtım toplantısında konuştu. Yavaş, Kızılırmak suyunun kesilmesinin, Ankara'nın sağlığı ile oynandığının gösterdiğini savundu. Çamlıdere'deki suyun Ankara'ya 80 gün yeteceğini iddia eden Yavaş, ''Asıl sorun 80 gün sonra yaşanacak ve o günden sonra sağlıksız Kızılırmak suyu direkt Ankaralılara verilecek'' diye konuştu.

''Gökçek, oy kaybetmeyeyim diye yapıyor bunu'' diyen Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Çamlıdere'den verilen su 80 gün sonra biterse Kesikköprü'den gelen su ile paçal yapacak su bulunmayacak. Ankara'nın sağlığıyla oynamaya hiç kimsenin hakkı yok. En azından 2 borudan getireceğine bir borudan su getirsin. En azından su kirliliğini düşürsün''

Artık Çubuklu'nun geçmiş 5 yılı konuşamayacağını belirten Yavaş, bundan sonra MHP'nin Çubuk Adayı Mustafa Gökmen'in ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının konuşulacağını iddia etti. Yavaş, şunları kaydetti:
''Ben hiç kimsenin hakkını kurda kuşa yedirmem. Ankara'yı dolaştığınızda bir sürü imardan bahsediliyor. Yıllardır köyde olan vatandaşımızın birçoğu sanki bir atmaca gelecek elindekileri de alıp götürecek diye endişe içindeler. Ama korkmasınlar artık inşallah hemşehrileriniz geliyor''

Yarım kalan işler varsa kendilerine düşenin onları devam ettirmek olduğunu dile getiren Yavaş, ''Hatta ben her zaman söylüyorum bu seçim kampanyasında Ankara için güzel bir proje varsa bunu uygulayacağım, yeter ki Ankara kazansın artık. Biz çalışmaya geliyoruz biz kavgaya değil hizmete geliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum