Maltepe (FEM)’den Rekor Başarı

Maltepe (FEM)’den Rekor Başarı

Çubuk Maltepe (FEM) Dershanesi bu yıl yine rekor başarı elde etti. 8. Sınıf liselere giriş sınavı TEOD’da elde ettiği başarıyla rakiplerini solladı.

İlk yerleştirmede19 öğrenci Fen lisesini,75 öğrencisini Anadolu liselerine, 35 öğrencisini Anadolu İmam Hatip Liselerine, 12 öğrencisini Anadolu Sağlık Meslek Lisesine, 15 öğrenciyi de Anadolu Teknik Meslek Lisesine yerleştiren Çubuk Maltepe(FEM) DERSANESİ bu başarısı ile Çubuk’ta eğitim camiasının ve ailelerin taktirini kazandı.

-8.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN TAMAMI LİSELERE YERLEŞTİ.

Görüşlerini aldığımız dershane Müdürü Erol Eser,  ’’Bu yıl Türkiye’nin Dershanecilikteki En Kaliteli Kurumu FEM  dershaneleri ile işbirliği yaparak adımızı FEM Dershanesi olarak değiştirdik. Artık FEM dokümanları FEM eğitim kalitesi ile öğrencilerimizi üniversiteye hazırlayacağız. FEM’in Anakara da ki fiyatları yüksek olmasına rağmen biz Çubuk şartlarında çok daha uygun fiyatlarla öğrencimize FEM kalitesinde eğitim vereceğiz. 5-6-7-8-9-10-11-12-mezun gruplarında kayıtlarımız devam ediyor’’ dedi.

Velilere ve öğrencilere acele etmeleri konusunda uyarıda bulunan Eser, ’’Mart’ta1.aşama YGS olacağından öğrencilerin kayıtta acele etmesi önemlidir. Maltepe (FEM) dershanesi bu yılda eğitime kurslarına tecrübeli öğretmen kadrosuyla devam etmektedir. Ayrıca bu sene 11. sınıflara okul derslerine destek yanında YGS konularında öğrencilerimize büyük oranda verilmiş olacaktır. Bu da öğrenciye çok büyük avantaj sağlayacaktır. Mezun Kurslarına kayıt olan öğrencilere Eylül sonuna kadar 1000 TL indirim yapılacaktır’’ diye konuştu. 

maltepe1.pngmaltepe2.pngmaltepe3.pngmaltepe4.pngmaltepe5.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.