Lokman Özden Yaşlılar Haftasını Kutladı

Lokman Özden Yaşlılar Haftasını Kutladı

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman ÖZDEN, “Yaşlılar Haftası” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman ÖZDEN, “Yaşlılar Haftası” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı ve yaşlılar için yapılan hizmetlerden bahsetti.

"Yaşlılar için Çubuk'a kazandırılan hizmetler"


-Yaşlılar için Yaşlı Hizmet Merkezi'nin Çubuk'a getirilmesi sağlandı.


-Yine Büyükşehir Belediyesi'nin yaşlılar için yaptığı evinde bakım hizmetleri sunulmaya başlanıyor.


-60 yaş üzeri olan yaşlılar artık Ankara'ya sabah saat 10.00 ile 16.00 arası Ego otobüsleri ile ücretsiz gidip gelebilecekler.



Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman ÖZDEN, yayınladığı mesajında; ''Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Toplumda bu bilincin yerleşmesi, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşulları hazırlayarak saglayabiliriz. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir.
Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını saglamak öncelikli görevlerimiz arasında yer almalıdır. Unutmamalıyız ki bir gün hepimiz yaşlanacagız. Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla saglıklı ve mutlu günler temenni ediyorum." dedi.

Lokman ÖZDEN
Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum