Lokman Özden Belediye'yi Devraldı

Lokman Özden Belediye'yi Devraldı

Çubuk Belediyesinde, üç aylık Başkanvekilliği yapan Halil Soba, yeni seçilen Lokman Özden'e Belediye Başkanlığı görevini teslim etti

Çubuk Belediyesi'nde, üç aylık Başkan Vekilliği yapan Halil Soba, 29 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde 172 sandıkta 42232 geçerli oyun 20340 oyunu alarak Çubuk Belediye Başkanlığı'na seçilen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Özden'e koltuğunu devretti.




Halil Soba, Belediye Başkanlığı önünde gerçekleşen törende, millete hizmette sürekliliğin esas olduğunu söyledi.

Özden'in ilçeye çok büyük hizmetler yapacağına olan inancının tam olduğunu belirten Soba, "Görevi çok zor şartlarda devraldık. Ancak bu zor şartlara rağmen tüm Belediye çalışanları omuz omuza vererek ilçemize en güzel şekilde hizmet ettik. Bana bu zor görevde yardımcı olan tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ederim. On yıldır Belediye Başkanlığı yapan Lokman Özden tecrübesi ve becerisi ile ilçemizi layık olduğu yere taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. İlçenin yıllardır beklediği hizmetleri sunacaktır" dedi.



Konuşmasının başında Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği elim kazayı hatırlatan Özden, tüm Şehitlere Allah'tan Rahmet dileyerek yakınlarına ve dava arkadaşlarına başsağlığı diledi. Daha sonra Özden, seçimlerin çok nezih bir ortamda yapıldığını, milletin iradesinin sandığa yansıdığını söyledi. Sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Özden, birçok yeni projeyle ilçenin çehresinin değişeceğini ifade etti.





Özden, Belediye çalışanlarına ve ilçe halkına hitaben yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

"Bu kardeşiniz sorumluluğunun bilincindedir. Tüm Belediye çalışanları ve Meclis Üyeleri ile birlikte görevimizin son gününe kadar halkımızın hizmetinde olacağız. Belediye'de herhangi bir çalışan işçi, memur veya müdür işini savsaklamayacak, görevini suistimal etmeyecektir. Benim mensup olduğum parti adaletli bir partidir. Ben adaletli davranacağım işçilerimin ve halkımın hak ve özgürlüğünü sonuna kadar koruyacağım. Çok kesin söylüyorum ki çalışan insanlar baş tacım çalışmayan insanında yanımda yeri yoktur. Biz vatandaş merkezli bir yönetim yürüteceğiz. Biz insan merkezli hizmet edeceğiz. Belediyenin imajını çalışarak düzelteceğiz. Çok çalışacağız ve çalışarak ta halkımızın gönlünde taht kuracağız" dedi.

Kendilerine halkın çok büyük destek olduğunu vurgulayan Özden, kendilerine destek olan veya olmayan diğer parti mensupları da dahil tüm ilçe halkını kucaklayacaklarını altını çizdi. Özden,"Artık Çubukta bölünme parçalanma zamanı değil bütünleşme zamanıdır. Çalışan Lokman Özden zamanında ilçem metropol ilçeler arasında parlayan bir yıldızı olacaktır. Belediye Başkanlığı koltuğunun "Şehr-il Emin" koltuğu olduğu bilincindeyiz ve o doğrultuda da hareket edeceğiz. Ben ilçemin sorunlarını bildiğim gibi çözüm yollarını da biliyorum" şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından Halil Soba, belediyenin mührünü Özden'e teslim etti. Daha sonra Belediye Meclis Üyeleri ve Personel ile hatıra fotoğrafı çektiren Özden, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan vatandaşları kabul etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum