Lise Öğrencisinden 19 Gündür Haber Alınamıyor

Lise Öğrencisinden 19 Gündür Haber Alınamıyor

Ankara’da hayallerini gerçekleştirmek için dershaneye yazılan lise öğrencisi Aslı Özdemir, 19 gün önce kayboldu.

Ankara’da hayallerini gerçekleştirmek için dershaneye yazılan lise öğrencisi Aslı Özdemir, 19 gün önce kayboldu. Özdemir, İngilizce Öğretmeni ve İngilizce tercümanı olmak istiyordu. Dershaneye giderken yolda kaybolan Özdemir’den bir daha haber alınamadı. Ablasına seslenen Ömrüm, “Aslı abla seni çok özledim, evine dön.” dedi.

Çubuk’ta Meliha Bostan Anadolu Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencisi 1998 doğumlu Aslı Özdemir 30 Ocak 2015 tarihinde kayboldu. Aslı Özdemir'in doğumundan sadece 7 ay sonra annesi ile babası ayrıldı. Ninesi, dedesi ve Kezban ablası Özdemir’in bütün sorunlarıyla ilgilendi ve onu büyüttü. Özdemir, hayallerini gerçekleştirmek için dershaneye yazıldı. Hayallerinin peşinden dershaneye giderken yolda kayboldu ve bir daha haber alınamadı. 19 gündür, ninesi, dedesi, Kezban ablası ve emniyet güçleri her yerde Özdemir’i arıyor. Ancak şuana kadar Aslı Özdemir’in izine ulaşamadılar. 

Kezban Ballı, yeğeni olan Aslı Özdemir’in kaybolmasını şöyle anlattı: “Yarıyıl tatili için Sincan’daki dedesinin evine geldi. En son Sincan’daki evden çıktığı biliniyor, kaybolmasıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. 30 Ocak 2015 saat 11’de dershaneye gitme için evden çıktı, o zamandan sonra bir daha göremedik, bulamadık ve haber alamadık. Dershaneye o gün hiç gitmediğini öğrendik. Telefonu kapalı, sürekli arıyoruz. Sürekli ‘dıt’ çalıyor, ulaşılamıyor demiyor. Telefon direk düşüyor.”

Ballı, yeğeninin ileride Amerika’ya gitmek istediğini belirterek “İngilizce öğretmeni, İngilizce tercümanlığı yapmak istediğini şuan ki hedefi oydu zaten. Kızılay’daki dershanede yabancı dil, ona ağırlık vermişti. Derslerinde gayet başarılı.” diye konuştu.

Ballı, yeğeninin kaçırıldığını düşündüklerini söyleyerek “Şüpheleniyoruz, 20 gündür, kayıp olduğu için kendi rızasıyla gidebileceği bir çocuk değil. Her yeri araştırdık, arkadaşları, çocukları. Kaçırıldığını düşünüyoruz, aklımıza her şey geliyor.” ifadesinde bulundu.

Bütün topluma seslenen Ballı, “Görenlerin duyarlı olmasını istiyorum. Polise, bize, Başbakanımıza sesleniyoruz ondan yardım istiyoruz. Sesimizi duysun bize yardım etsin. Çocuğumuzu bulmak istiyoruz, ailecek perişanız. Üzüntülüyüz, çok kötü Allah kimsenin başına vermesin. Canımız acıyor. Herkesten yardım bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

“BENİ DUYUYORSA EVİNE GERİ DÖNSÜN”

Ballı, konuşmasını, “Eğer beni duyuyorsa, evine geri dönmesini istiyorum. Hepimiz onu çok seviyoruz. Evine geri dönsün, lütfen bizi perişan etme dön evine, kendi isteğinle gittiysen. Seni çok seviyoruz, seni her yerde arıyoruz, sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.” diye tamamladı.

Ömer Ballı ise “Eğer bizi duyuyorsa, bir an önce evine dönmesini istiyoruz, onu çok seviyoruz. Başbakanımızdan da yardımlarını bekliyoruz.” dedi.

“Peluş oyuncağı oğluma hediye etmişti.” diyen Ballı, “Yurttan geldiğinde Ankara’ya ziyaret için bunu oğluma hediye etmişti.” diye konuştu.

Aslı Özdemir’in en sevdiği yemekleri söylerken gözleri dolan Kezban Ballı, “Yeğenim, pilavı, dolmayı, mantı o tür şeyleri sever.” dedi.

Kaynak:http://www.haberler.com/lise-ogrencisinden-19-gundur-haber-alinamiyor-6985664-haberi/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum