Lefkoşa Belediyesinden Başkan Özden'e Ziyaret

Lefkoşa Belediyesinden Başkan Özden'e Ziyaret

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) As Başkanı Celal Cın ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret etti.

LTB As Başkanı Celal Cın, Meclis Üyeleri Fatma Sabri, Derviş Peynirci, LTB Müdür Muavini Mehmet Çakmak, LTB Basın sorumlusu Şükrü Burağan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Şube Müdürü Mahsun Sun Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"i ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldılar. Ziyarette Başkan Özden"e Haydar Paşa Camii sinin maketini hediye eden LTB As Başkanı Celal Cın, Lefkoşa Belediye Başkanı Cemal Metin Bulutoğluları"n ve Lefkoşa halkının selamlarını getirdiklerini söyledi.

Görüşmede konuşan Başkan Özden, LTB As Başkanı Celal Cın"i ve beraberindeki heyeti görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Büyük Ankara Festivali iki kardeş şehir yetkililerinin görüşmesine ve kaynaşmasına vesile olmuştur. Ben katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek"e ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Mahsun Sun"a teşekkür ederim. İki şehir arasında ilişkilerin geliştirilmesi konusunda girişimler olacaktır. Yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Lefkoşa Türk Belediyesinin yaptıklarını büyük ilgi ve sempatiyle izliyoruz" dedi.

-İLÇENİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ GEZİLDİ

Başkan Özden, LTB As Başkanı Celal Cın ve beraberindeki heyeti ilçenin doğal güzellikleri olan Çubuk2 Barajı, Aydos Yaylası, Kayapınar Gölet"i, Çit Köy Alabalık Tesisleri, Yeşil Çubuk Parkı ve ilçe merkezini gezdirdi. Daha sonra heyet Çubuk Aile Yaşam Merkezini gezerek Merkez Müdürü Ahmet Tandoğan"dan merkez hakkında bilgi aldılar. Bir süre golf ve langırt oynayan heyet ve Başkan Özden, hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe merkezde Kıbrıs Caddesi levhasını gören LTB As Başkanı Celal Cın ve beraberindeki heyet, Çubukluların yavru vatana gösterdiği sevi ve alakadan dolayı duygulandığını belirterek, tabelanın önünde fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.

-BAŞKAN ÖZDEN"DEN FESTİVALE DAVET

Ziyarette Başkan Özden, 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 5.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali"ne başta Lefkoşa Belediye Başkanı Cemal Metin Bulutoğluları"nı olmak üzere tüm Kıbrıs ve Lefkoşalıları davet ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.