Kutlu Doğum Etkinlikleri Başladı

Kutlu Doğum Etkinlikleri Başladı

Hazreti Peygamber Efendimizin Dünyaya teşrifleri'nin 1437.Yıldönümü münasebetiyle İlçe Müftülüğü tarafın'dan organize nedilen Kutlu doğum haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Halk Eğitim Merkezin'de Bayanlara yönelik bir proğramla başlayan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Bugün'de Çubuk Belediyesi Düğün salonun'da Kur'an Kursları yararına düzenlenen kermesle devam etti.

Lokman Öztürk'ün Duası,Belediye Başkanı Adem Tuğluca , İlçe Müftüsü Ali Canbolat,Sirkeli Belediye Başkanı Mehmet Yurtseven ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü'nün  Kurdele kesmesiyle açılışı yapılan kermese,İlçe Müftüsü,İlçe Emniyet Müdürü,Çubuk Belediye Başkanı,Sirkeli Belediye Başkanı,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü,Çubuk Milli Eğitim Müdürü,Nüfus Müdürü,Çubuk İmam Hatip Lisesi Müdürü, Müdür Yardımcıları,Müftülük personeli ve çok sayı'da vatandaş katıldı.

Kur'an Kursu Öğrencilerinin , el emeği göz nuru ürünlerinin alıcıyla buluştuğu kermeste, ayrıca yine Öğrenciler tarafından evlerinde yapılarak geliri Kur'an kurslarına harcanmak amacıyla satışa sunulan bir çok tatlı ve tuzlu yiyecek de beğeniyle tüketildi.



15-18 Nisan arası devam edecek olan kermesten elde edileceke gelirin tamamı Kur'an kurslarının İhtiyaçları için harcanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum