Kuruçay Köyüne Modern Cami

Kuruçay Köyüne Modern Cami

Kuruçay Köyü eski Camii'nin yıkılması nedeniyle yerine yapılacak olan Cami İnşaatı başlama töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Konuyla İlgili bir açıklama yapan Kuruçay Köyü dernek başkanı Recep Taş şunları söyledi" Köyümüzün ihtiyacı olan Cami"nin Yapım çalışmalarının Başlaması nedeniyle tertiplemiş olduğumuz “Cami İnşaatı Başlama Töreni”miz 21 Haziran 2009 Pazar günü yapıldı.


Uzaktan veya yakından büyük bir katılımın gerçekleştiği törenimiz son derece görkemli geçti.
Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Hacı ÇELEBİ, Çubuk Müftümüz Ali CANBOLAT, Konya Müftü Yardımcılarından Hasan ÖZTÜRK, Eski Çubuk Müftüsü Abdurrahim SOMUNCU, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Çubuk Dernekler Federasyonuna bağlı çok sayıdaki dernek başkanı, meslek odaları ve kooperatif başkanları, çevre köylerin muhtarları ve din görevlileri, çok sayıda duyarlı vatandaş ile kadınlı erkekli tüm Kuruçay Köyü mensupları katıldılar.

Temel atılmasından bir aylık kısa bir süre geçmesine rağmen tamamen kendi öz kaynaklarımız olan köylülerimizin maddi ve manevi destekleriyle kaba inşaatın büyük bölümünü gerçekleştirmiş olmaktan büyük kıvanç duymaktayız.

Bu itibarla, Törenimize bizzat veya mesajlarıyla katılarak sevincimizi paylaşan, camiye ve cemaate değer verip, yardımlaşma ve dayanışmanın hazzını duyan tüm duyarlı hemşerilerimize Derneğimiz Yönetim Kurulu adına teşekkür ederek, Saygılar sunarım"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum