Kursta  tecavüz haberi  yalan çıktı

Kursta tecavüz haberi yalan çıktı

Çorum'daki Burs aldığı bir vakfın yöneticisinin kendisine tecavüz ettiğini iddia eden genç kız, karakolda başka bir şahısla birlikte olduğunu itiraf etmiş.

Çorum'daki bir vakıf yöneticisi Z.İ.'nin Özlem Y. isimli kıza tecavüz ettiği, bir başka kız öğrenciye de tacizde bulunduğu yönündeki haberler yalan çıktı.

Tecavüze uğradığı iddia edilen Özlem Y., emniyetteki ifadesinde kendi rızasıyla Adem M. isimli başka bir şahısla birlikte olduğunu anlattı. Dün Cumhuriyet başta olmak üzere bazı gazetelerde, 'Kur'an kursunda eğitim gören Özlem Y. isimli bir öğrencinin din kültürü öğretmeni ve vakıf yöneticisi Z.İ. tarafından hamile bırakıldığı' ileri sürüldü. İddiaya göre Z.İ., 15 yaşındaki kıza zorla sahip olmuş ve hamile bırakmıştı. Ancak olayın haberlerde anlatıldığı gibi olmadığı anlaşıldı.

Öncelikle Özlem Y. 21 yaşında. Ailesi Çorum'da ikamet eden Özlem Y., Kahramanmaraş'taki Sütçü İmam Üniversitesi'nde öğrenci. Çorum'daki bir vakıftan da burs alıyor. Uzun süredir kızlarından haber alamayan aile, söz konusu vakfa başvurarak, 'Kızımız para için sizi arayacaktır. Lütfen yerini bize bildirin' demiş.

Özlem Y. bir süre sonra bursunu almak için vakfı aramış. Kızın yerini öğrenen vakıf yöneticileri de hemen ailesine haber vermiş. Bunun üzerine genç kız Adana'nın Ceyhan ilçesinde emniyet tarafından gözaltına alınmış.

 

Kaynak:Zaman

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum