Kursiyerlerden Başkan Özden'e Tablo

Kursiyerlerden Başkan Özden'e Tablo

Çubuk Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan resim kursundan mezun olan öğrenciler Çubuk Belediyesi Başkanı Lokman Özden’i ziyarete ederek yağlı boya tablo hediye ettiler

 

Çubuk Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan resim kursundan mezun olan öğrenciler Çubuk Belediyesi Başkanı Lokman Özden"i ziyarete ederek yağlı boya tablo hediye ettiler.

Çubuk Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile açılan kurslarda hanımlara Yağlı boya, sulu boya ve kara kalem resimler konusunda dersler verildiğini belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, hanımları başarılı çalışmalarından dolayı kutladığını belirtti. Başkan Özden,"" Çubuk İletişim Dostluk ve Sanat Fuarında sergilediğiniz ürünler ve standınız ile katılımcıların ilgisini çektiniz. Büyük Ankara Festivalinde de ürünlerinizi sergileyerek el emeği göz nuru sanatlarınızı en güzel şekilde katılımcılara tanıtacağınıza inanıyorum"" dedi.

Kursiyerleri temsilen Resim Öğretmeni Seda Dinç ve Selma Yeşilbahçe, Ferda Demirci, Fatma Önal, Ayşe Kırca, Seda Kırca, Nazik Gülinay, Başkan Özden"i makamında ziyaret etti. Teşekkür nedeniyle gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Selma Yeşilbahçe, “Başkanımız Sayın Lokman Özden, Yukarı Çavundur Belediye Başkanlığı döneminde olduğu gibi Çubuk Belediye Başkanlığı döneminde de kadınlara her zaman büyük destek vermiştir. Başkanımızın destekleri sayesinde kadınlar büyük işler yaptı ve yapmaya devam edecektir. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kursiyerlerden Fatma Önal, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"in yağlıboya portresini başkana hediye ederek hoş bir sürpriz yaptı. 8 aydır resim kursuna devam ettiğini söyleyen Fatma Önal, ""Başkana karşı bir sevgim vardı. Bunu tabloya yansıtarak bir jest yapmak istedim. Katıldığım resim kursu sayesinde yeteneğimi geliştirme fırsatı buldum"" diye konuştu.



Kendisine hediye edilen resimden dolayı teşekkür eden Başkan Özden, eğitim ve yapılan çalışmalar hakkında bir süre hanımlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.