Kursiyerler İş Bekliyor

Kursiyerler İş Bekliyor

Çubuk'ta İŞ KUR kursunda hazır giyim üzerine model ve makinecilik kursu alan bayanlar fabrikalardan ve yöneticilerden iş bekliyorlar.

Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi, Meslek Edindirme Derneği ve İŞKUR işbirliği ile dört aylık hazır giyim kursu alan bayanlar, öğrendiklerini uygulayacak iş imkanı istiyorlar. Çubuklu bayanlara Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokalinde meslek edindirme ve istihdam sağlama amaçlı hazır giyim kursu verdiklerini söyleyen kurs hocası İkbal Avan, öğrencilerinin her türlü giyim kıyafeti üzerine model çizimi, kesim ve dikim yaptıklarını altını çizdi. Bayanların iş beklediklerini ifade eden Avan, giyim üzerine çalışan atölye, fabrika ve moda evlerine fason üretim yapmak istediklerini belirtti.

""İŞLETMELER SESİMİZİ DUYSUN""

İşletmelerin ve girişimcilerin kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Avan, kriz yaşandığı günümüzde girdilerini kısmaya çalışan işletmeler içinde bir imkan olduklarını iddia etti. Kalifiye eleman ihtiyacı olan işletmeciler içinde kurslarında yetişen hanımların birer fırsat olduğunu söyleyen Avan, ilçe yöneticilerinin ve işletme sahiplerinin kendilerine sahip çıkmalarını isteyerek işletmelerin seslerini duymasını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.