Kurbantepe tesisleri faaliyete geçiyor

Kurbantepe tesisleri faaliyete geçiyor

Çubuk Belediyesine ait Kurbantepe Sosyal Tesisleri, gençlik merkezi açılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

Atatürk Mahallesinde bulunan ve yaklaşık yedi yıl önce yapımı tamamlanan Kurbantepe Sosyal Tesislerinin o yıldan bu güne kadar kullanılmayarak atıl durduğunu ifade eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclisinin 04.05.2009 tarih ve 2009/124 sayılı kararına istinaden 5393 sayılı yasanın 75 maddesi d bendi gereği 5 yıllığına ücretsiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildiğini söyledi.



İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yer tahsisi ile ilgili protokolün imzalanması sırasında bilgi veren Başkan Özden, Atatürk Mahallesi Kurbantepe mevkiinde bulunan 2 katlı sosyal tesisin gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerle geçirmeleri için Gençlik Merkezi olarak tahsis edildiğini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak"a ve ekibine de yapacakları merkez için şimdi den teşekkür ettiğini vurgulayan Başkan Özden, ""Gençlerimizin her biri birer hazine değerinde. Yaşadıkları şehir için, yaşadıkları ülke için faydalı bir çok şey yapabilecek zekaya, duyguya ve enerjiye sahipler. Gençlik Merkezinde gençlerimiz kendilerini değerlendirebilecek, geliştirebilecek ve projeler üretebilecek. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayarak daha başarılı olmaları için bu alanlara büyük önem veriyoruz"" dedi



Öğrencilerine böyle bir kompleks kazandıracaklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Toprak, merkezin öğrencilerin istedikleri zamanlarda faydalanabilecekleri kütüphaneden bilgisayara, eğitici aktiviteler den seminerlere ve konferansa kadar çok yönlü olacağını söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.