KURBANLIK ETLERİNİZ ÇOBANOĞLU TESİSLERİNDE KALİTELİ SUCUKLARA DÖNÜŞSÜN

KURBANLIK ETLERİNİZ ÇOBANOĞLU TESİSLERİNDE KALİTELİ SUCUKLARA DÖNÜŞSÜN

Sucuk, Pastırma, Kavurma deyince ilk olarak akla gelen Hasan Buzluk, Çubuk’ta yeni bir hizmeti daha başlattı. Hasan Buzluk, hijyen ve kalitesiyle Avrupa standartlarında damak lezzeti bakımından Türk damak tadına uygun TSE Standartlarında üretim yapan Çoba

KURBANLIK ETLERİNİZ ÇOBANOĞLU TESİSLERİNDE KALİTELİ SUCUKLARA DÖNÜŞSÜN

Sucuk, Pastırma, Kavurma deyince ilk olarak akla gelen Hasan Buzluk, Çubuk’ta yeni bir hizmeti daha başlattı. Hasan Buzluk, hijyen ve kalitesiyle Avrupa standartlarında damak lezzeti bakımından Türk damak tadına uygun TSE Standartlarında üretim yapan Çobanoğlu Et ve Et Ürünleri tesislerini halka açıyor.

-Çobanoğlu Sağlıklı ve Doğal Ürünler Üretir  

Çubuklu vatandaşların Kurban etlerini uygun koşullarda saklaması ve tüketmesi amacıyla kaliteli ve lezzetli sucuklar yemesi amacıyla yeni bir hizmet daha başlattığını söyleyen Hasan Buzluk, “Türkiye’nin tattığı Çobanoğlu Sucukları kalitesi ve lezzetiyle Çubuklu vatandaşlarımıza yeni bir hizmet daha başlattık. İsteyen herkes kurban etlerini fabrikamıza getirerek sucuk yaptırabilirler. Biz bu hizmeti ilk defa başlatıyoruz. Amacımız vatandaşlarımız kurna etlerini hiç etmesin ve kaliteli bir şekilde muhafaza etsin. Ayrıca yaptırdıkları sucukları da eşleriyle dostlarıyla, aileleriyle ve sevdikleriyle lezzetli bir şekilde kış boyu yesinler istedik” dedi.

-Sucuk gibi sucuk Yapılır

Sucuk yapmanın basit bir şey olmadığını anlatan Hasan Buzluk, sucuk yapılırken her evresinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Gıda işi insan sağlığını etkileyen en önemli faktördür. Bu nedenle Sucuk ve pastırma yapmak da çok önemlidir. Sucukların içerisinde kullanılan baharatlarından, kullanılacak miktarına kadar her şey önem ve özen ister. Ayrıca yapılacak yerin hijyen kurullarına uygun olup olmaması da ayrı bir önem ister. Elbette bunun yanında ustalık da ayrı bir önem ister. Bu bizim mesleğimiz ve en iyi şekilde yaptığımıza da inanıyoruz” diye konuştu.

-Getir Etini Götür Kaliteli Sucuğunu

Vatandaşların telefonla arayarak randevu alabileceklerini veya doğrudan fabrikaya gerek sucuk yaptıra bileceklerini kaydeden Hasan Buzluk, “Etini getiren her vatandaşımızın sucuğunu özenle yapacağız. Son teknoloji makinalarımızda işleme tabi tutulacak etlerden yapılan sucukları vatandaşlarımız evlerine götüre bilecekler” şeklinde konuştu.

Hasan BUZLUK

ET-SUCUK-PASTIRMA İMALATI

Fabrika: Cumhuriyet Mh. Süreyya Cd. Ziraat Sok. No: 63 Çubuk/ANKARA

Fabrika Satış: Yavuz Selim Mh. Atatürk Cd. No:43/1 Çubuk/ANKARA

Fabrika Satış : Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No:65/A Çubuk /ANKARA

Telefon: 0312 837 61 62 – 0533 811 51 50

kurbanda-sucuk-hizmeti.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.