Kur'an  Kursu Yıl Sonu Merasimi yapıldı

Kur'an Kursu Yıl Sonu Merasimi yapıldı

Daha önceki yıllara oranla yoğun ilgi gösterilen yaz Kur'an kursları Nur Muhammet kuran kursunda yapılan hatim merasimi ile sona erdi...

Nur Muhammet Camii kur'an kursu'na devam eden öğrenciler için hatim merasimi düzenlendi.

Kurs hocalarının yardımıyla Kur'an-ı Kerim okumasını öğrenen Öğrenciler sezonu hatim ile kapattı. Çubuk Müftülüğü Nur Muhammet Kur'an Kursu 2007-2008 yılı eğitim-öğretim sezonu yıl sonu hatim merasimi NurMuhammet Camii altında yapıldı. Kurs öğreticileri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa Müftü Ali Canbolat'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti.



Düzenlenen Hatim Merasiminde bir konuşma yapan ilçe Müftüsü Ali Canbolat şunları söyledi"Yaz Kur"an Kurslarının, okuma çağındaki çocuklarımız üzerinde büyük bir önemi vardır. Özellikle Kur'an eğitimi ve dini bilgilerin öğretilmesi yaz kurslarına olan ilgiyi daha da artırmıştır. İlköğretim çağındaki, çocukların ve velilerin bu kurslara olan yoğun ilgisi , görevlilerin azminin ve sevincinin daha da artmasına vesile olmuştur. Eğitimin en güzel şekilde verilmesi için müftülük olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.
İlahiler, şiirler, ezgilerin okunduğu program skeçler ve Tarihten yapraklar ile süslendi.Proğram kurs öğrencilerinin kısa süreleri okuması ve hatim duasının ardından son buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum