Kurallara Uyan İşletmelere Teşekkür Belgesi

Kurallara Uyan İşletmelere Teşekkür Belgesi

Çubuk Belediyesi tarafından vatandaşların huzur ve sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirilen denetimler tüm hızıyla sürüyor.


Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pastanelerden, fırınlardan ve lokantalara kadar yüzlerce işyerini denetleyerek kurallara uymayan çok sayıda iş yerine tutanak tutarak ceza kesti.

Çubuk Belediyesi yeni yılda da vatandaşların sağlığı ve güvenliği için denetimlere hız verdi. Yapılan denetimlerin sıklığı sayesinde halk sağlığını tehdit eden işyerlerine adeta göz açtırılmıyor. Yapılan denetimlerde çok sayıda iş yerine tutanak tutularak ceza kesilirken, içlerinde uymaları gereken kurallara harfiyen uyan iş yerlerine de Çubuk Belediyesince diğer işyerlerine örnek teşkil etmesi nedeniyle teşekkür belgesi verildi.

İş yerlerine verilen teşekkür belgesi hakkında bilgi veren Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba şunları söyledi:'' İlçemizde faaliyet gösteren fırınlar ve lokantalarda yapılan denetimlerde aynı faaliyet konusuna göre, her yönüyle sağlıklı, hijyenik, düzenli ve daha iyi şartlarda faaliyet gösteren işyerlerinden Çelebi Lokantasına ve Aydın Ekmek Fabrikasına teşekkür belgesi vermeyi düşündük. Verdiğimiz teşekkür belgesiyle bu iki firmanın diğer firmalara örnek teşkil olmasının yanı sıra firma sahibini ve çalışanlarını da kurallara uyma konusunda gösterdikleri hassasiyetin daha da artırıcı yönde teşvik edeceğini düşünüyoruz. Teşekkür belgesinden diğer firmalara da vermek nasip olur inşallah'' dedi



Fırıncılığın baba mesleği olduğunu söyleyen Aydın Ekmek Fabrikasının sahibi Mehmet Karaca, yaptığı işin ehemmiyetini işletme sahibinin bilmediği zaman başarılı olamayacağını belirterek, ne iş yapılırsa yapılsın önce kişinin işini sevmesi gerektiğini vurguladı. Karaca, belirli zaman aralıklarında Belediye veya Halk Eğitim tarafından mesleki eğitim seminerlerin verilmesini de istedi.



Yapılan işin önce insanın kendi içine sinmesi gerektiğini vurgulayan Çelebi Lokantasının sahibi Erkan İbişoğlu, kaliteli hizmet vermek için kurallara uymanın şart olduğunu belirtti. İnsan sağlığının her şeyin önünde olması gerektiğini ifade eden İbişoğlu, denetimlerin daha sıklıkla olması gerektiğinin de altını çizdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum