Kültür Sanat ve Edebiyat Dergileri Yetkililere Tanıtıldı

Kültür Sanat ve Edebiyat Dergileri Yetkililere Tanıtıldı

Çubuk'ta ‘Dilin Kadarsın’ projesi kapsamında yayınlanan 35 ayrı kültür, sanat ve edebiyat dergisi İlçe Milli eğitim Müdürü Murat Aslan tarafından Milli Eğitim Bakanlığına ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tanıtıldı.

İletişimde kullanılan dilin anlama, öğrenme ve başarı üzerindeki belirleyici etkisinden hareketle, etkili iletişim kanallarının verimli kullanılmasına ve dolayısıyla çocuk ve gençlerimizin anlama ve anlatma kabiliyetlerinin yükseltilerek akademik başarılarının daha yüksek seviyelere ulaştırılması amacıyla gerçekleştirilen “Dilin Kadarsın” Projesi kapsamında;

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 35 okulun 608 öğrencisinin 608 adet eseri, proje kapsamında çıkarılan okul dergilerinde yayınlanmıştır. Basımı siyah beyaz olarak gerçekleştirilen dergilerden toplam 31.700 adet basılarak, karneler ile birlikte öğrencilere dağıtılmıştır.

Ayrıca okullarımızın çıkarmış olduğu dergilerin bir arada olduğu bir kitap basımı da gerçekleştirilmiştir. Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan,  Kültür Komisyonu Personeli ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’ın Özel Kalemine, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’in Özel Kalemine, Müsteşar  Doç. Dr. Yusuf Tekin’in Özel Kalemine, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt’ un Özel Kalemine, Eğitim Araçları ve Yayımlar Daire Başkanı Ercan Şen’in Özel Kalemine dergilerin tanıtımı yapılarak takdim edildi.

dergi4.jpgAyrıca Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik’e makamında, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci’ye makamında, Milli Eğitim Baknalığı Müşaviri Mustafa Hilmi Çolakoğlu'na makamında, Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk’e makamında, Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Daire Başkanı Atıf Ağla'ya makamlarında ziyaret edilerek dergilerden ve kitaptan birer adet takdim edildi.

Yine ayrıca İl Milli Eğitim Müdürümüz Erol Bozkut’un Özel Kalemine birer adet dergi taktim edildi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Güleç’e makamında,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Karabacak’a makamında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Yurtdoğan’a makamında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu’na makamlarında ziyaret edilerek hazırlanan dergiler hakkında bilgi verilmiş ve ”Dilin Kadarsın” adlı dergi katalogu takdim edilmiştir.dergi5.jpgdergi6.jpg

dergi1.jpgdergi2.jpgdergi3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.