Kreş Öğrencilerinden Anlamlı Kampanya

Kreş Öğrencilerinden Anlamlı Kampanya

başlattı.Öğrenciler velilerinde yardımıyla kullanılmış pet şişe, bitmiş deterjan kutuları, eski gazeteler, karton kutular, yumurta kartonları, tuvalet kağıdı, rulolar, konserve, salça kutuları, yağ tenekeleri, cam şişeler gibi geri dönüşüme müsait malzeme

Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakım Evi ve Öğrencileri tüm ilçeye örnek olacak anlamlı bir kampanya başlattı.

Öğrenciler velilerinde yardımıyla kullanılmış pet şişe, bitmiş deterjan kutuları, eski gazeteler, karton kutular, yumurta kartonları, tuvalet kağıdı, rulolar, konserve, salça kutuları, yağ tenekeleri, cam şişeler gibi geri dönüşüme müsait malzemeleri kreşe getirerek biriktirdiler.  Biriken geri dönüşüm malzemelerini engelli vatandaşlara katkıda bulunulması için yardım ve dayanışma derneğine veriliyor.

-Kampanyaya herkesin destek olması isteniyor

Geleneklerimizin ve geçmiş mirasımızın hatırası olan vicdan ve yardım etme duygusunu yeniden alevlendirmek olduğunu söyleyen Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Tunay Nazlıay, “Birlik beraberlik kaynağı altında toplanmak, insanların her an birbirine ihtiyacı olabileceğini hatırlatmak ve en önemlisi, yarın ne olacağımızı bilmediğimizi unutturmamaktır. Bütün bunları yapabilmek ve çöpe atmak yerine biriktirerek kaynakları değerlendirmektir ve ekonomiye yeniden kazandırmaktır. Özellikle öğrencilerimiz bu işe çok istekli ve hevesli. Aileleri de kendilerini destekliyor” dedi.

Kampanyalarının vizyon ve misyonlarına uygun olduğunu aktaran Nazlıay, “Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, özgüveni yüksek, iyi iletişim kurabilen hak ve sorumluluklarını bilen saygılı bireyler yetiştirmek adına okul öncesi eğitim alanında çaba harcıyoruz. Bu doğrultuda da bu ve buna benzer kampanyalar devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.