Közde Et Döner Yedoy Et Döner

Közde Et Döner Yedoy Et Döner

“Yediğim en lezzetli et döner”

“Yediğim en lezzetli et döner”

Çubuk Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi üzerinde bulunan Yedoy’da, közde yapılan et döner, yediğim en lezzetli et döner olduğunu söylemek isterim. Çubuk Haber olarak bir davet üzerine gittiğim ve lezzetini tatma fırsatı bulduğum Közde Et Döner,  gramla servis ediliyor ve ilk etapta 100 gr yiyen en az bir o kadar daha yemek istiyor.

Et döner yerken yanında servis edilen mezelerin tadına bakma fırsatı bile bulamıyorsunuz. Sıcak lavaş veya pide üzerine servis edilen közde döneri yerken adeta lezzet yolculuğuna çıktığınızı hissediyorsunuz. Yaylalarda kekikle beslenen özel etten yapılan dönerin eti çok yumuşak ve çok yağlı değil. Ancak çok lezzetli, en kalabalık saatte bile servisi yetiştiriyorlar. Fiyat, lezzet ve hizmet çok iyi.

Davette İşletmenin sahiplerinden Mehmet Özbey ve Berat Gökçek ile tanışma fırsatı buldum. Bu lezzetin nasıl sağlandığını sorduğum Berat Gökçek, masaya gelen lezzetin arka planının olduğunu söyledi.

Mehmet Özbey ile birlikte lezzeti Çubuklularla buluşturmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Berat Gökçek, “Bugüne kadar işletmemize gelen vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşümler aldık. Müşterilerimizin tabiriyle; Yedoy, Ankara’daki en özenli ve konseptiyle yan ürünleriyle en iyi dönerin hakkını veren dönerci diyebiliriz. Bir çok gurme tarafından sadece Çubuk’ta değil Ankara’daki dönerciler arasında birinci sıraya koyduğu bir dönerci olduğunu da belirtelim. Odun ateşinde pişen döner incecik kesiliyor ve lezzeti inanılmaz. Çubuk’un yaylalarında yetişen büyükbaş hayvanların etinden imal ettiğimiz dönerimiz, bu yönüyle de Ankara’daki ve Çubuk’taki muadillerinden ayrılıyor” dedi.  

Közde yavaş yavaş pişen dönerin lezzetine doyum olmadığını anlatan Mehmet Özbey, “Döner, közde pişmesinin yanında özel olarak temin ettiğimiz Etimizde de kekik kokuyor. Dönerin yanında gelen yayık yoğurdundan ayranı ve sumaklı soğan da birinci kalite. Ayrıca yeniden tasarladığımız mekan da çok şık. Çubuk’un en bilinen, en popüler dönercisi dersek yanlış olmaz” diye konuştu.

Bizde Çubuk Haber olarak gördük ki özellikle öğle saatlerinde döner yemek için gelenler tarafından büyük bir kuyruk oluyor. Çubuk Haber olarak tavsiyemiz, Çubuk taraflarına yolunuz düştüğünde kesinlikle deneyin.

1dsc05875-001.jpg1dsc05854-001.jpg1dsc05866-001.jpg1dsc05866-001.jpg1dsc05866-001.jpg1dsc05883-001.jpg1dsc05885-001.jpg1dsc05891.jpg1dsc05903.jpg1dsc05907.jpg1dsc05917.jpg

Yedoy Farklı Lezzetlerin Mekanı

Çubuk’ta Bir İlk Közde Döner lezzeti Yedoy’da

Yedoy’da Et Dönerleri odun kömürüyle közde pişiyor.

Yaprak Döneri, İskender, Pide Çeşitleri, Lahmacun, Tavuk Döneri, İrmik Tatlısı, Sütlaç, Kadayıf

Anne usulü, Acı biber turşusu, Salata, Ekşili soğan salatası, Ezme, Közleme biber

Toplantı, Düğün, Nişan ve Organizasyonlar için Toplu Siparişler Alınır  

 Alo Közde Döner :0312 837 01 91

Alo Rezervasyon 0312 837 01 91

Adres:  Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi No:4 Çubuk /Ankara

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum