KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursu Başlıyor

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursu Başlıyor

KOSGEB Ankara İl Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenecek uygulamalı girişimcilik eğitimi için başvuruların başladığı bildirildi.

Çubuk Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Çubuk Agat Taşı işleme atölyesi sorumlusu Yusuf Kürşat Mercan, kursun ilk etapta kendi atölyelerini açmak isteyen kursiyerlere yönelik verileceğini belirtti.

Verilecek eğitimle yeni girişimciler kazandırmayı ve yeni işletmelerin açılmasının hedeflendiğini kaydeden Mercan, şunları söyledi:

'Ankara KOSGEB İl Müdürlüğü ve belediyemiz iş birliğinde verilecek kurslarla ilçede girişimciliğin geliştirilmesi ve profesyonel bir işletme uygulamasına geçiş hedefleniyor. Çubuk Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen kurslar uzman eğitmenler tarafından verilirken, katılımcılara sertifikaları kurs bitiminde verilecek. Çubuk Belediyesi ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen kurslara katılmak isteyenler, Çubuk Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğüne şahsen kayıtlarını yaptırabilirler. 60 kişinin yararlanabileceği eğitimler için 22 Ağustos'ta seçmeler yapılacak. Seçmelere, 18 yaşının tamamlamış, kendi işini kurmak isteyen ve girişimcilikeğitimlerinden daha önce yararlanmamış olanlar katılabilecek.'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.