Köpeğe Çarpan Sürücü

Köpeğe Çarpan Sürücü

Önüne Çıkan Köpeğe çarparak direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşı yönden gelen otobüse çarparak araç içinde sıkıştı.

Aniden önüne çıkan köpeğe, ardından da savrularak otobüse çarpan otomobil sürücüsü ve yanındaki arkadaşı ağır yaralandı. Araç içerisinde sıkışan sürücü ve arkadaşı, itfaiye tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre 06 LIR 59 plakalı otomobili ile Ankara istikametinden Çubuk a doğru gitmekte olan Aydın Yazıcı, Esenboğa Beldesi civarında aniden önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek, Ankara yönünden Esenboğa Beldesine dönmekte olan 06 CAD 63 plakalı Mercedes marka otobüse yandan çarptı. 06 LIR 59 plakalı aracın sol tarafı hurdaya dönerken, sürücü Aydın Yazıcı ve otomobilde bulunan Emrah Can otomobilin içinde sıkıştı.



Yaralılar Gazi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, otobüs sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Kazaya sebebiyet veren köpek olay yerinde telef olurken, yol bir süre trafiğe kapatıldı.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum