Kombi ve Doğalgaz Tesisatında Bir Numara Eren Ticaret

Kombi ve Doğalgaz Tesisatında Bir Numara Eren Ticaret

Çubuk’ta Yaklaşık 8 yıllık deneyimi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Eren Ticaret, yeni satış mağazası ve uzman kadrosuyla kombi ve doğalgaz tesisatında bir numara oldu.

Çubuk’ta Yaklaşık 8 yıllık deneyimi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Eren Ticaret, yeni satış mağazası ve uzman kadrosuyla kombi ve doğalgaz tesisatında bir numara oldu.

 Kombi ve Doğalgaz tesisatı sektöründe günümüzün sayılan ve sevilen firması olan Eren Ticaret, kendilerini bu noktaya taşıyan müşteri memnuniyeti olduğunu ve bu nedenle de tüm müşterilerine teşekkür ediyor.

Eren Ticaret’in ağırlıklı olarak doğalgaz ve kalorifer tesisatı alanında devam eden hizmette, doğalgaz kolon tesisatı ve daire iç tesisatının yapımında, alanında uzman kadrosuyla Çubuk ve bölgesinde hizmet vermektedir.

Isıtma ve doğalgaz ürünlerinden hangisinin sizin için en doğru seçim olduğunu öğrenmek isteyenlere ücretsiz kesif hizmeti veren Eren Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eren, firmalarının alanında lider olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Keşfe giden ekibimiz müşterimiz için en uygun ürünün gerekli tesisatının ve uygun yerin belirlenmesi konusunda evin büyüklüğüne göre ve diğer özelliklerine göre bakarak müşterilerinde özel çözümler sunuyor. Misyonumuz genç, dinamik, güler yüzlü ve başarılı kadromuzla müşteri odaklı hizmet vermektir. Eren Ticaret doğalgaz ve sıhhi tesisat sektörünün gelişmesinde öncü olmak, müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların ayrıcalıklı olduklarını hissettirmektir. Vizyonunuz ise eğitimli kadrosuyla konusunda uzman olan Eren Ticareti daha ileriye taşımaktır.”

-Eren Ticarette Kaliteli Hizmet, Kaliteli Ürünler

Eren Ticaret, Plan, Proje, Kombi, Doğalgaz Tesisatı, Kat Kaloriferi, Merkezi Sistem, Kaskat Sistemleri, Kömürlü ve Doğalgazlı Kazan Sistemleri, Sıhhi Tesisat,  İnşaat taahhüt (Anahtar Teslim), Bakım, Onarım, Tamir, Montaj Sistemleri, ankastre ve sıhhi tesisat malzemelerinde kaliteli hizmet sunuyor.

-İhtiyaç Duyulabilecek Her Şey Var

Sıhhi tesisat anlamında bir inşaat için ihtiyaç duyulabilecek su, doğal gaz ve pissu boruları, banyo ve wc grubu, ahşap malzemeler laminat parke ile doğalgaz kombilerinden her şey yer alıyor.

Eren Ticaret

Hakan EREN & Hasan EREN

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Deva Sok. No:17/B (Müftülük Arkası) Çubuk /Ankara

Tel: 0312 387 27 10

GSM: 0536 265 19 14 – 0536 328 96 97

eren-ticaret-vert--002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.